5 Jaar Later verhuist naar RTL

In het najaar van 2017 is Beau van Erven Dorens te zien als presentator van het programma ‘5 Jaar Later’ bij RTL 4. In dit programma, dat eerder te zien is geweest bij de NTR en wat gepresenteerd werd door Jeroen Pauw, voert Beau persoonlijke gesprekken met Bekende Nederlanders.

Een belangrijke rol spelen de interviews die gasten vijf jaar eerder hebben gegeven. Fragmenten van deze interviews, die al die tijd in een kluis zijn bewaard, worden in de uitzending vijf jaar later getoond. Beau bespreekt en confronteert de gast met wat er uit is gekomen van de voorspellingen van vijf jaar eerder.

Beau over zijn nieuwe presentatieklus: “‘5 Jaar Later’ is een uniek format, omdat het zo’n rijk tijdsbeeld geeft van de hoofdpersoon. Wat is er allemaal veranderd in vijf jaar? Wat is er uitgekomen van de dromen? De geïnterviewden geven zich met veel lef bloot, in de wetenschap dat de opnames geheim zijn en pas over vijf jaar naar buiten komen. Ik voel mij vereerd dat ik dit programma mag presenteren.”

Wanneer het precies wordt uitgezonden en met welke gasten, wordt in een later stadium bekend gemaakt. ‘5 Jaar Later’ wordt geproduceerd door TVBV.

Bekijk 5 jaar later op TVblik.nl/5-jaar-later

Foto: RTL/William Rutten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *