”Alien Day” zal plaatsvinden op 26 april 2017

Op woensdag 26 april brengt bioscoopketen Kinepolis, in verband met ‘‘Alien Day’’, de originele science-fiction en horror-film ‘‘Alien’’ terug op het witte doek. Je kunt dan in de bioscoop optimaal genieten van de spannende klassieker en krijgt een exclusieve preview van de nieuwe film in de franchise ‘‘Alien: Covenant’’.

In ‘‘Alien’’, uit 1979, gaat de bemanning van de Nostromo op zoek naar de herkomst van een noodsignaal. Ze doen een vreselijke ontdekking, namelijk een levensvorm die groeit in het menselijk lichaam. ‘‘Alien: Covenant’’ is de nieuwste film binnen de succesvolle Alien-franchise. Deze film is te zien vanaf 18 mei 2017 in de bioscopen.

Let wel op, deze film is 16+ gekeurd. Dit houdt in dat de bioscoop wettelijk verplicht is de leeftijdskeuring te volgen en ze kunnen naar u legitimatie vragen. U dient dit te tonen. Voldoet u niet aan de vereiste minimum leeftijd of kunt u niet aantonen daaraan te voldoen, dan zijn wij wettelijk verplicht u niet toe te laten tot de desbetreffende film.

De film zal starten om 20:00 in de bioscopen. De ticketprijs is 7,50 euro per persoon. De film zal te zien zijn in Kinepolis Breda, Kinepolis Dordrecht, Kinepolis Enschede, Kinepolis Groningen, Kinepolis Jaarbeurs, Kinepolis Almere, Kinepolis Emmen, Kinepolis Zoetermeer en Cinerama in Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *