Andy Serkis komt met regiedebuut ”Breathe”

Variety, een Amerikaans entertainmenttijdschrift, heeft gerapporteerd dat de release datum voor Andy Serkis’ regiedebuut, ‘‘Breathe’’, is bekendgemaakt. De cast van de film bestaat onder andere uit Andrew Garfield, Claire Foy en Diana Rigg. De film is geschreven door William Nicholson en zal uitkomen 13 oktober 2017 in de Verenigde Staten. Het is momenteel nog onbekend wanneer de film zal uitkomen in Nederland.

De film gaat over een aantrekkelijke, avontuurlijke en briljante man, genaamd Robin. Robin wordt gespeeld door Andrew Garfield. Robin had zijn hele leven voor zich gepland, maar alles veranderd wanneer hij verlamd raakt door polio.

Tegen al het advies in, neemt Robin’s prachtige vrouw Diana, gespeeld door Claire Foy, hem mee naar huis, waar ze met al haar toewijding, vertrouwelijkheid en geestige vaststelling, de ziekte overtreft en hem vrij maakt. Samen accepteren zij het niet dat deze handicap hen levens naar beneden kan halen. Ook veranderen ze de levens van andere mensen met hen humor, moed en lust voor het leven.

”Breathe” is een hartverwarmende film en een emotionele viering van moed en menselijke mogelijkheden, waarbij vriendschap diep is ingeworteld door eerlijkheid en het zien van de vrolijke kant van het leven. Het is een romantisch verhaal dat gaat over het leven van je leven alsof elke adem, of ”breath” in het engels, je laatste zou kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *