Anna Drijver bij Arjen Lubach in Moltalk

image011In MolTalk brengt Arjen Lubach rond 20.25 via live.avro.nl voorafgaand aan de televisie-uitzending van Wie is de Mol? een voorbeschouwing. Deze week is Anna Drijver te gast, ze was kandidaat in seizoen 11 en haalde het tot en met aflevering 8. Na afloop van de televisie-uitzending wordt in de nabeschouwing teruggeblikt, daarbij worden de statistieken bekeken van de verdenkingen van de kijkers. De leukste theorieën van kijkers en vragen die via Twitter binnenkomen worden besproken. Wekelijks schuiven verschillende oud Mol-kandidaten, Mollen en presentatoren aan.

 

Tijdens de televisie-uitzending kan de kijker via het tweede scherm zelf meedoen door vragen over de opdrachten te beantwoorden. Ook kan de kijker voorspellen wie de Mol is en wie zal afvallen. De winnaar mag mee met de opnames van de eerste aflevering van Wie is de Mol? seizoen 14.

 

Wie is de Mol? 14 februari

Kokervisie en blind vertrouwen; twee eigenschappen waar een molkandidaat niks aan heeft. Een goede conditie komt echter wel goed van pas om in het spel te blijven.

Donderdag 14 februari om 20.30 uur is de zevende aflevering van Wie is de Mol? te zien op Nederland 1.
Wie is de Mol? wordt geproduceerd door IDTV.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *