Arnold Schwarzenegger komt niet terug voor ”The Expendables 4”

Terwijl Arnold Schwarzenegger sprak met Entertainment Weekly, een Amerikaanse magazine, heeft hij bekendgemaakt dat hij niet voor zal komen in ‘‘The Expendables 4’’, omdat Sylvester Stallone de franchise heeft verlaten.

Schwarzenegger zei het volgende: ‘‘Er is geen ‘Expendables’ zonder Sylvester Stallone. Ik zou de film nooit doen zonder hem, nooit.’’

Stallone verlat de ‘‘Expendables’’ franchise doordat er creatieve verschillen waren tussen hem en de studio. Zo was er een nieuwe regisseur en waren er bepaalde kwalitatieve elementen in de film, waar Stallone het niet mee eens was.

Tot nu toe is Jason Statham de enige acteur die bevestigd is om terug te komen voor het vierde deel in de franchise. Ook Dolph Lundgren, Wesley Snipes, Jet Li, Randy Couture, Terry Crews en Kelsey Grammer kunnen mogelijk terugkomen.

Stallone had eerder gezegd dat ‘‘The Expendables 4’’ de laatste film in de franchise zou zijn, maar dat er wel nog een vrouwelijke ‘‘Expendables’’ spin-off film gemaakt zou worden, genaamd ‘‘The Expendabelles’’. ”The Expendabels 4” zal een productie van Lionsgate zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *