Artiesten EO-Jongerendag 2013 bekend

5d63614498Skillet, LZ7, The City Harmonic en Trinity treden zaterdag 1 juni op tijdens de EO-Jongerendag in het GelreDome. Dit maakte de EO afgelopen donderdag bekend aan zeven fans van de EO-Jongerendag tijdens een speciaal voor hen georganiseerde VIP-avond. Dit jaar vindt het grootste christelijke jongerenevenement van Nederland voor de 39e keer plaats.

VIP-avond
Zeven trouwe fans van de EO-Jongerendag beleefden donderdag 7 februari op uitnodiging van Manuel Venderbos een spectaculaire avond. Nadat zij met limousines naar het GelreDome waren gebracht, maakte de EO-presentator de vier hoofdacts bekend, afgesloten met een optreden van Trinity. Op internet gingen hierover al vele speculaties de ronde.

Klik hier voor het filmpje.

Reserveren
Leden van de EO kunnen al vanaf 15 februari om 12.00 uur hun kaarten reserveren. Niet-leden kunnen tijdens het reserveren lid worden om op die manier toch een veldkaartje te bemachtigen. Vanaf 1 maart is de reservering ook geopend voor groepen en niet-leden. Rond de start van de reserveringen maakt Xnoizz Positive Radio van 11.00 tot 14.00 uur een speciale webradio-uitzending van de EO-Jongerendag.

De artiesten
LZ7 komt als eerste artiest ooit voor de tweede keer op rij naar de EO-jongerendag. Na het enorme succes van vorig jaar hebben zij besloten ook dit jaar GelreDome te vullen met hun elektronische beats en strakke ritmes. Jongeren die van hardere rockmuziek houden, kunnen zich verheugen op Skillet. De christelijke rockband uit Wisconsin (USA) verkocht afgelopen jaar meer dan een miljoen exemplaren van hun laatste album ‘Awake’. Het Nederlandse kwartet Trinity brengt door hun Peruaanse roots een bijzondere mix van ritmische en meeslepende nummers. Met het Canadese The City Harmonic is de variatie aan artiesten helemaal af. De band wordt muzikaal wel vergeleken met Coldplay, Keane en The Fray.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *