Internetrelaties ontrafelt in nieuw en onvergetelijk seizoen van MTV's Catfish

Internetrelaties ontrafelt in nieuw en onvergetelijk seizoen van MTV's Catfish

Geschreven door Pieter Jongsma

In het nieuwe seizoen van MTV's hitserie Catfish: The TV Show zien we weer een reeks van nieuwe, in Nederland nog niet eerder uitgezonden, Catfishverhalen. Een reeks heftige verhalen van onzekere, wanhopige en verliefde mensen die geloven in hun online relatie, terwijl ze de ander nog nooit hebben ontmoet.

Het derde seizoen overtreft alle eerdere seizoenen; familieleden 'catfishen' elkaar, romance spelen zich af via Instagram en onschuldige mensen worden opgelicht doordat de ander geld aftroggelt.

Dit seizoen volgen we Nev Schulman & Max Joseph wederom in hun zoektocht naar de waarheid achter online relaties. Deze keer hebben ze nog meer technieken om iemand op te sporen met als doel de twee bij elkaar te brengen. Niet via sms, telefoon of Facebook, maar face-to-face. Wat keer op keer voor verrassingen en gebroken harten gaat zorgen. Vanaf zondag 7 september om 18.20 uur elke zondag een nieuwe aflevering van Catfish: The TV Show op MTV.

 

Blind van verliefdheid
In de eerste aflevering zien we hoe Nev en Max de verliefde en wanhopige Craig helpen. Craig ontmoette Zoe op Facebook. De twee spraken elkaar dagelijks en de relatie werd al gauw serieus. Craig viel als een blok voor haar schoonheid en charmes. Maar niets bleek minder waar. Zoe werd nogal veeleisend en vroeg op de wachtwoorden van zijn social media accounts. Blind van verliefdheid en bang om haar kwijt te raken, gaf Craig zijn wachtwoorden. Het duurde niet lang voordat Zoe zijn accounts had gehackt. Wie is Zoe, waarom doet ze dit en wat heeft ze te verbergen? Craig is vastbesloten om uit te vinden aan wie hij zijn hart is verloren. Je ziet het zondag 7 september om 18.20 uur bij MTV.


Catfish: Untold stories

Speciaal voor het nieuwe seizoen zendt MTV twee specials van Catfish uit, namelijk Catfish: Untold Stories. In deze specials herbeleven te kijkers de echte catfishing verhalen. De twee specials bestaan uit interviews met real-life deelnemers die hun wilde, gekke en bizarre ervaringen willen delen. Gehost door onze Catfish sterren: Nev & Max. Kijk de eerste aflevering van deze specials op zondag 7 september om 17.30 uur op MTV.