Start nieuw seizoen BZT Show

Start nieuw seizoen BZT Show

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanaf zaterdag 27 september presenteren Jetske van den Elsen en Pepijn Gunneweg weer iedere zaterdag de BZT Show van de NCRV op NPO Zapp. In de BZT Show is niets te gek en gaan grote, stoere, grappige, lieve en bijzondere wensen van kinderen in vervulling.

Deze eerste aflevering wil Mara zelf uitproberen hoeveel bolletjes ijs er op een hoorntje passen. Een stuk of tien? Of misschien wel twaalf? En toevallig wil Sanne wel een ijsje zijn. Hoeveel bolletjes ijs kunnen er op Sanne?

De twaalfjarige Nick uit Kudelstaart heeft een hele bijzondere wens. Nicks moeder is een aantal jaar geleden overleden. Hij mist haar vreselijk. Als aandenken wil hij voor hemzelf en zijn zus graag een beer, gemaakt van zijn moeders kleding.

Iedere week gaan Jetske en Pepijn samen met de kandidaten de ultieme strijd aan, the battle of the sexes, ofwel de jongens tegen de meiden! De kandidaten spelen vier spellen zoals de 'koude douche' die je bij je tegenstander mag aanzetten, ballonnen pompen, proppen en de BZTerminator; de enige echte smurrie-glijbaan. Wie gaan er winnen deze aflevering? De jongens of de meiden?

Kinderen, tussen de tien en dertien jaar, met een wens voor zichzelf of voor een ander, kunnen hun wens insturen via de website bzt.ncrv.nl.

BZT Show, vanaf zaterdag 27 september om 17.40 uur op NPO Zapp