Nieuw seizoen Bananasplit met Patty Brard en Lucille Werner

Nieuw seizoen Bananasplit met Patty Brard en Lucille Werner

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanaf aanstaande zaterdag is Frans Bauer weer terug met een nieuwe reeks afleveringen van Bananasplit. Ook dit keer zet de presentator zijn verborgen camera's op de meest onverwachte plekken neer.

In het nieuwe seizoen gaat Frans in elke aflevering op bezoek bij een bekende Nederlander die ooit al eens door hem in de maling werd genomen. Zij krijgen nu de kans om een grap uit te halen met bekende of onbekende mensen.

Zo gaat Patty Brard op zoek naar een personal assistent en geeft Danny de Munk zijn goede vriend André Hazes jr. de kans om het uithangbord van een wel heel bijzonder sportsupplement te worden. Daarnaast is het ook weer de vraag hoe willekeurige voorbijgangers zich uit de meest vreemde situaties redden.

Aflevering 1

In de eerste aflevering van Bananasplit zien we hoe Lucille Werner eindelijk haar lang gekoesterde wens in vervulling laat gaan, namelijk naakte mensen achter de desk van Lingo. De deelnemers denken dat het bekende spelprogramma terugkomt op televisie in een andere vorm, maar wat ze niet weten is dat de gekleurde ballen in deze variant andere betekenissen hebben. Rood is bloot. Verder zorgt een nieuwe shampoo voor ophef in de kapsalon en verloopt het opruimen van de kerstafdeling anders dan gepland.

Bananasplit, vanaf zaterdag 17 januari om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 1

Bekijk Bananasplit op TVblik.nl/bananasplit