Gaat Ramses er vanavond met DE TV-BEELDEN vandoor?

Gaat Ramses er vanavond met DE TV-BEELDEN vandoor?

Geschreven door Daniël Schalk

Vanavond worden DE TV-BEELDEN 2015 uitgereikt in de Kromhouthal in Amsterdam. De genomineerden hebben er even op moeten wachten maar na vanavond zijn de winnaars in onder andere de categorieën BESTE NIEUWE FORMAT, BESTE AMUSEMENT en BESTE REALITY bekend.

De AVROTROS-serie Ramses is maar liefst vier keer genomineerd. De serie over het leven van Ramses Shaffy is genomineerd in de categorieën BESTE DRAMASERIE, BESTE HOOFDROL en twee keer in de categorie BESTE BIJROL.

Het RTL5-programma Project P: Stop het pesten is twee keer genomineerd. Het programma is genomineerd in de categorieën BESTE NIEUWE FORMAT en BESTE REALITY. De winnaar van vorig jaar in de categorie BESTE NIEUWE FORMAT, De Kwis, is dit jaar genomineerd in de categorie BESTE AMUSEMENT. De Kwis is samen met Heel Holland Bakt en Wie is de Mol? genomineerd voor BESTE AMUSEMENT.

Humberto Tan, de winnaar van vorig jaar in de categorie BESTE PRESENTATOR, is dit jaar ook weer genomineerd voor BESTE PRESENTATOR. Naast Humberto Tan zijn ook Chantal Janzen, Martijn Krabbé, Johnny de Mol en Matthijs van Nieuwkerk genomineerd in de categorie BESTE PRESENTATOR. Naast Project P: Stop het pesten zijn ook Adam zoekt Eva, De Roze Wildernis, Love At First Kiss en Utopia genomineerd in de categorie BESTE NIEUWE FORMAT.

Verder zijn ook DWDD University, Everybody Dance Now en Holland’s Got Talent genomineerd in de categorie BESTE GROTE SHOWPROGRAMMA. Naast Project P: Stop het pesten zijn ook Camping PowNed en Levenslang Met Dwang? genomineerd in de categorie BESTE REALITY.

Divorce en Hollands Hoop zijn naast Ramses genomineerd in de categorie BESTE DRAMASERIE. De Beeld en Geluid Oeuvre Award werd afgelopen februari, tijdens de bekendmaking van de genomineerden, al uitgereikt aan tv-presentatrice Ria Bremer van Stuif es in en Vinger aan de Pols.

Lees ook: 'De Kwis en Wie is de Mol? genomineerd voor TV-BEELDEN'

DE TV-BEELDEN 2015 worden vanavond, maandag 2 maart, uitgereikt in de Kromhouthal in Amsterdam. Een samenvatting van de uitreiking van DE TV-BEELDEN 2015 zal aankomende donderdag, 5 maart, om 22:00 uur en aankomende vrijdag, 6 maart, om 21:00 uur te zien zijn op Ziggo-kanaal 12 en UPC-kanaal 15.

Bekijk De Kwis, winnaar BESTE NIEUWE FORMAT 2014, op TVblik.nl/de-kwis