Shownieuws telt in extra editie af naar start Popster!

Shownieuws telt in extra editie af naar start Popster!

Geschreven door Daniël Schalk

Shownieuws komt op vrijdag 13 maart, voordat de nieuwe talentenjacht Popster! van start gaat, met een extra editie. In ‘Shownieuws extra: aftellen naar Popster!’ telt het SBS6-programma af naar de start van de talentenjacht voor poppen. De extra editie wordt vrijdag 13 maart om 20:00 uur uitgezonden.

De extra editie van Shownieuws bevat onder andere exclusieve beelden, Meneer Wijdbeens met de allerleukste poppenacts en sterren die reageren op hun poppenpersiflage. Naast deze extra uitzending besteedt Shownieuws in de dagen eraan vooraf ook extra aandacht aan de komst van Popster!

 

Shownieuws komt in de week voor de start van de talentenjacht voor poppen met een het Popster! Journaal. Hierin is onder andere een exclusief interview te zien dat Patty Brard onlangs had in het Amstel hotel met de Miss Izzy, de glamourous pop uit de jury.

Deelnemers van Popster! bestaan uit onder andere een schoolklas met een leraar en dames en heren die betrokken zijn bij Sesamstraat en de musical War Horse. Maar ook de dames die de nonnen spellen in de musical Sister Act doen mee met een heuse nonnen act met poppen. Ook Geer en Goor zijn te zien in de nieuwe vrijdagavondshow van SBS6, als pop natuurlijk.

De driekoppige jury van Popster! bestaat uit Georgina Verbaan, Henkjan Smits en pop Miss Izzy. De presentatie van de nieuwe talentenjacht ligt in handen van Kim-Lian van der Meij. Zij wordt bijgestaan door het typetje Meneer Wijdbeens van André van Duin, die als reporter de poppen en hun spelers het hemd van hun lijf vraagt.

Popster! is vanaf vrijdag 13 maart om 20:30 uur te zien bij SBS6.

Bekijk Shownieuws op TVblik.nl/shownieuws