Hét seizoen van de onverwachte wendingen: ‘Help, Mijn Man Is Klusser!’ bij RTL 4

Hét seizoen van de onverwachte wendingen: ‘Help, Mijn Man Is Klusser!’ bij RTL 4

Geschreven door Pieter Jongsma

Een nieuw én heftig seizoen breekt aan van het succesvolle RTL 4-programma ‘Help, Mijn Man Is Klusser!’. Vanaf donderdag 12 maart belooft dit negende seizoen hét seizoen van de onverwachte wendingen te worden.

Niets is wat het lijkt als presentator John Williams en zijn klusteam aankomen bij de huizen die van binnen een ware ravage blijken te zijn. Van peuters die over stoffige betonnen vloeren kruipen tot dochters die douchen in badpak, omdat een badkamerdeur teveel gevraagd is. Stuk voor stuk allemaal situaties die schrijnend zijn.

Wanhopige vrouwen trekken aan de bel en zien hun deelname aan het programma als een laatste redmiddel om korte metten te maken met de mislukte klusacties van hun partner. Na aanvankelijk een warm onthaal, ervaart John voor het eerst in dit seizoen dat niet alle vrouwen even enthousiast reageren op de inspanningen van het klusteam… John staat dan ook bij de oplevering voor het eerst met zijn mond vol tanden.

In de eerste aflevering maakt de kijker kennis met Ellen en Mathieu. Ellen logeert al drie jaar bij haar schoonmoeder, omdat haar vriend Mathieu weigert hun bouwvallige koophuis bewoonbaar te maken. John zet hem aan het werk en stuurt Ellen naar een hotel. Maar dit zint Mathieu in het geheel niet. Zijn tegenzin slaat om in woede en leidt zelfs tot een bedreiging aan het adres van zijn vriendin. John maakt zich grote zorgen, komt dit nog wel goed?

vanaf donderdag 12 maart, tussen 20.30 uur en 21.30 uur bij RTL 4

Bekijk Help Mijn Man Is Klusser op TVblik.nl/help-mijn-man-is-klusser