Beau overwintert met Nederlandse vakantiegangers in 't is hier fantasties! - wintereditie

Beau overwintert met Nederlandse vakantiegangers in 't is hier fantasties! - wintereditie

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Beau van Erven Dorens bezoekt in een 't is hier fantasties! - wintereditie Nederlanders die in de koude wintermaanden hun heil elders zoeken.

Het nieuwe seizoen vol hilarische, vertederende en spannende momenten van Beau met vakantievierende landgenoten is vanaf 24 april om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Na het succesvolle eerste seizoen van het vernieuwde 't is hier fantasties! waarin Beau mensen op zomervakantie bezocht, gaat de SBS6-presentator in de wintereditie nog meer op zoek naar uitersten. Van extreme kou tot broeiende hitte. Bij de witte stranden van Gambia ontmoet Beau een bijzonder echtpaar van middelbare leeftijd dat al jaren naar het land afreist om de kinderen van het lokale schooltje te verblijden met pennen en potloden. In Benidorm scheurt hij samen met een markante groep ‘scootmobielers’ over de boulevard en in Tenerife beklimt hij met een groep Nederlanders een vier kilometer hoge vulkaan en op Curaçao zwemt hij met dolfijnen. Tegenover deze warme avonturen staat de extreme kou. Beau beleeft onvergetelijke momenten in het hoge noorden van Lapland waar hij op huskysafari gaat en probeert te ijsvissen. Ook vraagt hij vakantiegangers die niks liever doen dan naakt rodelen in Kirchberg het hemd van het lijf over deze curieuze hobby.

Beau heeft het erg naar zijn zin tijdens de opnames. "Waar Nederlanders in de zomer vooral de zon opzoeken, waaieren vakantiegangers in de winter uit over de hele wereld. Dat maakt deze wintereditie van 't is hier fantasties! nóg veelzijdiger."

‘T is hier fantasties! is de vernieuwde versie van de gelijknamige televisiehit uit de jaren '90 met Ursul de Geer. Beau van Erven Dorens treedt in zijn voetsporen en gaf eerder al aan nog dichter bij de Nederlandse vakantiegangers te willen staan.

’t is hier fantasties! - wintereditie
Vanaf 24 april om 21.30 uur bij SBS6

Bekijk 't is hier fantasties op TVblik.nl/t-is-hier-fantasties