Lucas en Vincent lanceren nieuwe selfie-app in Meerdijk

Lucas en Vincent lanceren nieuwe selfie-app in Meerdijk

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Personages Lucas Sanders en Vincent Muller lanceren op donderdag 2 april, in de RTL 4-serie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden', de gloednieuwe app: [X]SELFIE.

Niet alleen in Meerdijk gaan zij met deze app uitdagingen aan, ook ‘in het echte leven’ is de app vanaf dat moment gratis te downloaden in de app stores. Fans van 'GTST' maar ook social media-liefhebbers kunnen hun creatieve hart ophalen met het spelen van deze bijzondere game rondom het maken van selfies.

In 'GTST' hebben Vincent en Lucas al enige tijd het plan om een app te ontwikkelen. Eerst dreigt hun plan te mislukken qua financiering en samenwerking, maar dan slaan ze toch onverwacht een grote klapper met de lancering van [X]SELFIE. Ze dwarsbomen met hun succes zelfs mediamagnaat Ludo Sanders, die een aantal van zijn grootste investeerders kwijt raakt aan de jonge ondernemers. Ludo laat het hier echter niet bij zitten en gaat de keiharde strijd aan met Vincent en Lucas.

De [X]SELFIE app daagt spelers dagelijks uit om selfies te maken door middel van bijzondere, spannende en humoristische opdrachten (challenges). Spelers kunnen zelf ook challenges bedenken en hun vrienden uitdagen en kunnen punten verdienen door de opdrachten te voltooien. Door het verzamelen van likes op de inzendingen, volgt er bovendien een ranking per uitdaging, waarbij de creatiefste, origineelste of grappigste selfie de uitdaging wint. Hiermee zijn extra punten te verdienen en regelmatig een mooie prijs te winnen. De behaalde punten worden verzameld op het profiel van de speler. Selfies maken wordt door [X]SELFIE nu nog spannender en spelers kunnen zich van hun meest creatieve kant laten zien.

De app [X]SELFIE is vanaf donderdag 2 april gratis te downloaden en is beschikbaar voor iOS en Android. [X]SELFIEis ontwikkeld door Endemol Concepts in samenwerking met RTL Digital Media.

Bekijk GTST op TVblik.nl/goede-tijden-slechte-tijden