SBS6 plaatst nieuw seizoen De 25 op maandagavond

SBS6 plaatst nieuw seizoen De 25 op maandagavond

Geschreven door Daniël Schalk

SBS6 komt met een nieuw seizoen van het programma De 25 met presentator Viktor Brand. Op maandag 8 juni is om 20:30 uur de eerste aflevering van het twee uur durende programma te zien. SBS6 begon in 2004 met het overzichtsprogramma De 25 naar aanleiding van het grote succes van het overzichtsprogramma De 10 bij RTL4.

De eerste twee jaar werd het SBS6-programma gepresenteerd door Quinty Trustfull, huidig Eigen Huis & Tuin-presentatrice. In 2006 vertrok Quinty naar RTL4 waar ze House Vision ging presenteren. Ellemieke Vermolen nam de presentatie over van Quinty en presenteerde tot 2011 De 25. Vivian Reijs nam daarna de presentatie over van Ellemieke.

In 2011 en 2012 was Viktor Brand de invaller bij De 25. In 2011 viel hij in voor Ellemieke omdat zij met zwangerschapsverlof was. In 2012 viel hij in voor Vivian Reijs omdat zij toen met zwangerschapsverlof was. Daarna werd Viktor de vaste presentator van De 25.

In het verleden behandelde De 25 de onderwerpen van meest opmerkelijke dikkerds, meest hilarische imitaties, meest hilarische tv-momenten, meest grappige tv-duo's, meest spraakmakende miljonairs en de leukste mannen van Nederland. Welke onderwerpen er in het nieuwe seizoen behandeld zullen gaan worden in nog niet bekend.

Viktor presenteert momenteel Schoon genoeg. Bekijk Schoon genoeg op TVblik.nl/schoon-genoeg