RTL Late Night maakt plaats voor Divorce

RTL Late Night maakt plaats voor Divorce

Geschreven door Sebastiaan Boers

Vrijdagavond sloot Humberto Tan met 752.000 kijkers het tweede seizoen van RTL Late Night af. De presentator stopt voor even met zijn talkshow om uit te rusten. Van de rust zal weinig komen, Humberto moet namelijk flink trainen voor de nieuwe dansshow Dance Dance Dance.

Nu RTL Late Night stopt, besloot RTL 4 om Divorce opnieuw uit te zenden. De komende acht weken is iedere werkdag een aflevering te zien van deze populaire dramaserie, met een vleugje humor. In de hoofdrol zijn onder andere Jeroen Spitzenberger, Dirk Zeelenberg en Waldemar Torenstra te zien.

Inmiddels gaat Divorce al drie seizoenen mee. Momenteel is de cast druk bezig met het opnemen van het vierde seizoen. Als alles mee zit is het nieuwe seizoen begin 2016 te zien bij RTL 4. Tot die tijd kan de kijker weer volop genieten van het begin van Divorce. 

Naast de drie mannen, spelen er ook drie vrouwen een belangrijke rol. Chantal Janzen, Katja Herbers en Carly Wijs spelen de wederhelft in deze serie. Hoe is het ook alweer allemaal begonnen? Vanaf aanstaande maandag, 15 juni, is het begin weer te zien.

Divorce seizoen één start aanstaande maandag om 22.30 uur bij RTL 4.

Bekijk Divorce terug via TV Blik.