Tweede seizoen voor RTL5-show I Can Make You A Supermodel

Tweede seizoen voor RTL5-show I Can Make You A Supermodel

Geschreven door Daniël Schalk

Het RTL5-programma I Can Make You A Supermodel krijgt een tweede seizoen. In het programma maakt modellenagent Paul Fisher dromen waar door ‘meisjes van girl next door kan transformeren naar topmodel’. Fisher gaat op straat opzoek naar meidjes die volgens hem model moeten worden.

Paul ontdekt in de eerste aflevering een meisje op straat, dat een maand later al haar debuut maakt op de Fashion Weeks van Londen, Parijs én Milaan. Naast haar debuut op de Fashion Weeks is het meisje ook al het campagnegezicht van Céline en heeft zij voor merken gelopen als Fendi en Gucci.

‘Maar lukt het hem om iedere week aan de torenhoge verwachting te voldoen?’, is de vraag dit RTL stelt. In het eerste seizoen ontdekte Paul onder andere Julie Hoomans. Onder de vleugels van Paul ontpopte zij zich tot supermodel en schitterde op de catwalks van Parijs, London en New York.

Het tweede seizoen bestaat uit acht afleveringen waarin Paul met zijn team op zoek gaan naar nieuwe gezichten. Ze doorkruisen heel Nederland om van nietsvermoedende meisjes het nieuwe topmodel te maken. Paul selecteert tijdens een fotoshoot drie tot vijf modellen voor het echte werk.

Elke aflevering is te zien dat één of twee van hen een opdracht krijgt voor een internationaal merk of magazine en is te zien dat in korte tijd ‘normale meisjes’ opbloeien tot echte ‘catwalk queens’. Het eerste seizoen trok, na Adam zkt. Eva dat rond de 800.000 kijkers trok, rond de 400.000 kijkers.

I Can Make You A Supermodel is vanaf maandag 31 augustus te zien op RTL5

Bekijk I Can Make You A Supermodel op TVblik.nl/i-can-make-you-a-supermodel