Streetlab maakt kans op Gouden Televizier-Ring

Streetlab maakt kans op Gouden Televizier-Ring

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De Slimste Mens, Divorce, Expeditie Robinson, Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, Heel Holland Bakt, Over Mijn Lijk, RTL Late Night, Smeris, Streetlab en SynDROOM staan in de tussenstand top 10 voor de Gouden Televizier-Ring, de prijs voor het beste televisieprogramma van dit jaar.

De meest opvallende programmanaam is Streetlab. In Streetlab testen de vier jeugdvrienden Jasper Demollin (23), Stijn van Vliet (23), Daan Boom (25) en Tim Senders (24) elkaar en andere mensen uit in grappige en spannende situaties. Het programma trekt wekelijks ongeveer 200.000 kijkers.

Met Divorce, Expeditie Robinson, RTL Late Night en SynDROOM staat RTL nu vier keer in de top 10. NPO gaat aan kop met maar liefst zes titels in de tussenstand top 10. Opmerkelijk is te noemen dat SBS, dat het de laatste tijd steeds beter doet, met geen enkel programma in de top 10 staat.

Televizier maakte vandaag ook de andere tussenstanden van de andere categorieën bekend. Onder andere Chantal Janzen, Eva Jinek en Geraldine staan in de top 10 van de Zilveren Televizier-Ster Vrouw. Onder meer Art Rooijakkers, Humberto Tan en Jandino Asporaat maken kans op de Zilveren Televizier-Ster Man.

Alleen de top-3 in de categorieën Gouden Televizier-Ring, Zilveren Televizier-Ster Man en Vrouw, Gouden Stuiver en Televizier Aanstormend Talent Award worden genomineerd voor de belangrijkste publieksprijs van Nederland. De uitreiking vindt plaats op donderdag 15 oktober in Koninklijk Theater Carré.

Bekijk Streetlab op TVblik.nl/streetlab