RTL Boulevard onthult genomineerden Televizier-Ring

RTL Boulevard onthult genomineerden Televizier-Ring

Geschreven door Daniël Schalk

RTL Boulevard maakt maandagavond de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring, Zilveren Televizier-Ster Man, Zilveren Televizier-Ster Vrouw en Televizier ­Aanstormend Talent Award bekend. In het Jeugdjournaal worden de genomineerden voor de Gouden Stuiver bekendgemaakt.

In RTL Boulevard komt Jan Smit, presentator van het Gouden Televizier-Ring Gala 2015, langs met de enveloppen en mag, op de Gouden Stuiver na, voor elke categorie de laatste drie kanshebbers onthullen. In de live-uitzending zal er geschakeld worden met de genomineerden.

Het Jeugdjournaal, winnaar van de Gouden Stuiver in 2009, mag de genomineerden voor de Gouden Stuiver, de prijs voor het beste kinderprogramma, bekendmaken. Televisiekijkers konden tot maandagochtend 9:00 uur stemmen op hun favoriete tv-programma’s en tv-persoonlijkheden.

Op donderdag 15 oktober worden de winnaars van de Gouden Televizier-Ring, Zilveren Televizier-Ster Man, Zilveren Televizier-Ster Vrouw, Televizier ­Aanstormend Talent Award en de Gouden Stuiver bekendgemaakt tijdens het 50ste Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carré.

RTL Boulevard is om 18:35 uur te zien op RTL4.

Het Jeugdjournaal is om 18:45 uur te zien op NPO Zapp / NPO 3.