50 jaar 3FM in poptempel Paradiso

50 jaar 3FM in poptempel Paradiso

Geschreven door Pieter Jongsma

Poptempel Paradiso stond afgelopen maandag volledig in het teken van 50 jaar 3FM. Daar vierde de zender zijn gouden jubileum samen met 3FM dj's, artiesten, bands en luisteraars.

Met veel optredens van bekende artiesten, een vrolijke popquiz én de lancering van de Best Of: Een muzikale tijdreis door je eigen leven. Op zaterdag 24 oktober zendt de NTR een registratie van de avond uit.
In de grote zaal van Paradiso waren artiesten en bands te horen die onlosmakelijk met 3FM verbonden zijn: Jett Rebel, De Jeugd van Tegenwoordig, Handsome Poets en Douwe Bob. In de kleine zaal traden de beloftes van de toekomst op. Hier speelden 3FM Serious Talents bands als Sue The Night, Amber Gooma, The Brahms en OIJ. In de kelder herleefde het verleden met de 50 jaar 3FM Popquiz. De avond werd gepresenteerd door Giel Beelen (grote zaal), Frank van den Lende (kleine zaal) en Michiel Veenstra (kelder).
Bezoekers van het feest kregen van 3FM DJ Michiel Veenstra een exclusief voorproefje van de Best Of...: Een muzikale tijdreis door je leven aan de hand van hits die op sleutelmomenten bovenaan in de Mega Top 50 stonden. Wat was de nummer-1 hit toen je je rijbewijs haalde? Welke muziek hoorde je non-stop in de supermarkt toen je afstudeerde? Met de Best Of... maak je een avatar van jezelf en voer je de data in van bijzondere momenten uit je leven. Deze gegevens worden verwerkt tot een persoonlijke Best Of... waarin jijzelf de hoofdrol speelt.

Je eigen Best Of... maken?
De Best Of... is vanaf zaterdagavond 24 oktober voor iedereen te gebruiken via www.metmichiel.nl. Het werkt via de webbrowser, dus gebruikers hoeven geen losse app te downloaden.

24 oktober, 21.50 uur, NPO3