Crossover ´Crime Scene investigation´en ´CSI: New York' bij RTL 4

Crossover ´Crime Scene investigation´en ´CSI: New York' bij RTL 4

Geschreven door Pieter Jongsma

Op maandag 1 april komen de Crime Scene Investigation-teams van Las Vegas en New York samen in een spannende crossover-aflevering. Dit is de tweede keer dat eencrossover-aflevering is geproduceerd tussen de steden Las Vegas en New York en wordt uitgezonden bij RTL 4. Bij het intrede van Laurence Fishbourne werd de eerste crossoveruitgezonden, waarin de drie series ‘Crime Scene Investigation’, ‘CSI: New York’ en ‘CSI: Miami’ samen kwamen in één verhaal. Dit keer zijn de verhaallijnen van ‘Crime Scene Investigation’ en ‘CSI: New York’ in elkaar verweven en zorgen voor een extra langecrime-avond.

Het CSI-team, onder leiding van Ted Danson, is druk met het oplossen van een moordzaak op een rijke wijnverzamelaar, als Mac Taylor het lab binnenkomt. Hij is naar Las Vegas gekomen om een verrassingsbezoek aan zijn vriendin Christine te brengen maar voordat hij haar belt, maakt hij eerst kennis met Danson en zijn team.

 

Wanneer Mac zijn vriendin vanuit het lab probeert te bereiken maar haar niet te pakken krijgt, begint hij zich zorgen te maken. Samen met Ted gaat hij naar de hotelkamer waar ze tijdelijk woont. In de overhoop gegooide kamer vinden ze geen Christine maar vooral bloed en een diamant. De zaak steekt ingewikkeld in elkaar en na alle bevindingen blijft de vraag: waar is Christine? De zoektocht zet zich voort in ‘CSI: New York’, die aansluitend op ‘Crime Scene Investigation’ wordt uitgezonden. Lukt het beide teams de zaak op te lossen en haar levend terug te vinden?

 

Uitzending: RTL 4, maandag 1 april ‘Crime Scene Investigation’ tussen 20:30 uur en 21.25 uur (seizoen 13 aflevering 13 ‘In Vino Veritas’). ‘CSI: New York’ tussen 21.25 uur en 22.25 uur (seizoen 9 aflevering 15 ‘Seth and apep’).