Wie is de Mol?-app bezwijkt onder drukte

Wie is de Mol?-app bezwijkt onder drukte

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De Wie is de Mol?-app is zaterdagavond tijdens de eerste uitzending van het zestiende seizoen van Wie is de Mol? bezweken onder de grote belangstelling, dat heeft AVROTROS laten weten. Wie is de Mol-fans konden niet inloggen op de app en dat zorgde voor veel ophef op Social Media.

“Vorig seizoen eindigden we met 375.000 downloads en dit jaar zijn het er al een half miljoen. Er zijn nu gewoon te veel mensen die gebruik maken van de app en daardoor zijn de servers eruit geklapt”, aldus een woordvoerder van het AVROTROS-spelprogramma Wie is de Mol? zaterdagavond.

Omdat er tijdens de eerste aflevering van het zestiende seizoen geen kandidaten zijn afgevallen, valt de schade voor de spelers van de populaire Wie is de Mol?-app mee. “Er gaan geen kandidaten uit en volgende week kan iedereen zijn punten weer inzetten op alle deelnemers”, aldus de AVROTROS.

Op Twitter zorgde de storing voor veel ophef. “Kan straks pas de 1e aflevering van #WIDM kijken, maar die app werkt dus niet. Balen”, reageerde een kijker. “De mol is precies al aan het mollen geslagen, want de #WieIsDeMol-app doet zéér vreemd”, zei een andere kijker en speler van de app.

Bekijk Wie is de Mol op TVblik.nl/wie-is-de-mol