Tijdschrift LINDA. nu ook digitaal op Blendle

Tijdschrift LINDA. nu ook digitaal op Blendle

Geschreven door Daniël Schalk

Het vrouwentijdschrift LINDA., rondom en in samenwerking met RTL4-presentatrice Linda de Mol, is vanaf vandaag, woensdag 20 januari, ook te lezen via Blendle, een Nederlandse digitale nieuwskiosk. Alexander Klöpping, oprichter van Blendle, maakte het nieuws enthousiast bekend via Twitter.

“Woei. LINDA, een van de beste tijdschriften van ons land, vanaf vandaag in Blendle”, zegt de Nederlands ondernemer, blogger, columnist en internetjournalist. Blendle, dat in april 2014 werd gelanceerd, is een platform met artikelen uit kranten en tijdschriften, waar lezers per artikel betalen.

Volgens Klöpping is het vooral een uitkomst voor de ‘stiekeme lezers’. “Wist je dat best groot deel van Linda-lezers man is? Die lezen stiekem de Linda van hun vriendin. Vanaf vandaag is dat dus wat makkelijker”, grapt hij op Twitter. De nieuwe uitgave van de LINDA. is sinds vandaag verkrijgbaar.

In het februari-nummer staat een pikante fotoshoot van BNN-presentatrice Geraldine Kemper (25) en topmodel Kim Feenstra (30). Geraldine en Kim doken voor de fotoshoot met elkaar het bed in. Klöpping laat op Twitter weten dat dit artikel het meest gelezen artikel van het blad op Blendle is.

LINDA. werd in 2003 opgericht. Elk nummer heeft een eigen thema waarbij Linda de Mol zelf op de voorkant staat, in de stijl van het thema van het nummer van die maand. LINDA. was in 2004 de grote winnaar tijdens het TijdschriftenGala, toen zij de Mercurs voor Tijdschrift van het Jaar won.