Wisselende teamcaptains in nieuw seizoen Beste Kijkers

Wisselende teamcaptains in nieuw seizoen Beste Kijkers

Geschreven door Daniël Schalk

Door de sabbatical van Jeroen van Koningsbrugge nemen onder andere Jörgen Raymann, Kasper van Kooten, Philippe Geubels en Tijl Beckand zijn rol als teamcaptain in het RTL4-programma Beste Kijkers over. Van Koningsbrugge is zelf bij vier van de de acht afleveringen aanwezig.

Jeroen onderbreekt zijn sabbatical voor vier afleveringen van een gloednieuw seizoen van Beste Kijkers. De rol van Van Koningsbrugge wordt bij de andere vier afleveringen overgenomen door wisselende teamcaptains. Jörgen Raymann neemt als eerste het teamcaptainschap op zich.

Beau van Ervens Dorens is net als vorig seizoen de andere teamcaptain. Ook Ruben Nicolai is weer van de partij. Nicolai praat het programma vol opmerkelijke, grappige en ontroerende tv-fragmenten van de afgelopen week aan elkaar. De teamcaptains worden bijgestaan door een bekende Nederlander.

Actrice Georgina Verbaan trapt samen met Martijn Fischer af om de teamcaptains te ondersteunen. Verder schuiven in het nieuwe seizoen van Beste Kijkers Jandino Asporaat, Frank Lammers, Tygo Gernandt, Luuk Ikink, Dennis Weening , Froukje de Both, Goedele Liekens en Dirk Zeelenberg aan.

In het nieuwe seizoen wordt ook ‘de TV-teller’ geïntroduceerd. “Hierin worden opvallende zaken bijgehouden, zoals: Hoe vaak is er daadwerkelijk een kaasstengel gegeten afgelopen week bij ‘RTL Late Night’ en hoe vaak had Jan de Hoop in het ‘RTL Ontbijtnieuws’ een trui aan die matched bij zijn mok?”, laat RTL weten.

Beste Kijkers is vanaf maandag 1 februari om 21:30 uur te zien op RTL4.

Bekijk Beste Kijkers op TVblik.nl/beste-kijkers