SBS6 plaatst nieuwe Nick & Simon-show op vrijdagavond

SBS6 plaatst nieuwe Nick & Simon-show op vrijdagavond

Geschreven door Daniël Schalk

Nick & Simon blijven voorlopig te zien op de vrijdagavond van familiezender SBS6. Het nieuwe SBS6-programma Zullen we een spelletje doen? met het Volendamse duo zal vanaf vrijdag 8 april om 20:30 uur te zien zijn, dat heeft een woordvoerder van SBS6 aan Showbizznetwork.nl laten weten.

Zullen we een spelletje doen? volgt Lekker Nederlands op, dat momenteel op de vrijdagavond van SBS6 te zien is. In Lekker Nederlands nemen Nick Schilder en Simon Keizer het in een muzikale strijd op tegen cabaretiers en zangers Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven van JURK!

In Zullen we een spelletje doen? gaan Nick en Simon elke week een keiharde spelletjesstrijd met elkaar aan. Ze spelen in de tv-show muziekspellen, maar ook taalspellen, algemene kennisspellen en gekke doe-spellen. De teamcaptains spelen de spellen met BN’ers en mensen uit het publiek.

Lees ook: 'Nick tegen Simon in Zullen we een spelletje doen?'

Na Zullen we een spelletje doen? komt SBS6 met het nieuwe programma Wat een poppenkast! van Jeroen van der Boom. Handpoppen die verdacht veel lijken op BN’ers als Matthijs van Nieuwkerk, Humberto Tan en Gerard Joling blikken hierin op satirische wijze terug op de afgelopen week.

Zullen we een spelletje doen? is vanaf vrijdag 8 april, wekelijks, om 20:30 uur te zien op SBS6.