Net5 zendt LINDA.tv-programma De mobiel van… uit

Net5 zendt LINDA.tv-programma De mobiel van… uit

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Net5 zendt vanaf donderdag 17 maart de succesvolle rubriek De mobiel van… van LINDA.tv uit. LINDA.tv is de video App van Linda de Mol en haar magazine LINDA en toont in een overzichtelijke timeline unieke programma’s die doen watertanden, lachen, snikken of alle drie tegelijk.

Ook biedt LINDA.tv eigen programma’s aan in haar App, waaronder de serie De mobiel van… In dit programma interviewt Antoinnette Scheulderman bekende Nederlanders als Linda de Mol, Irene Moors, Bridget Maasland en Richard Groenendijk aan de hand van hun mobiele telefoon.

Scheulderman krijgt vrij spel om een uur lang ongegeneerd door de agenda’s, contacten, foto’s en chats van de bekende Nederlanders te scrollen en zo meer te weten te komen over de persoon achter de mobiel. Dit levert opmerkelijke ontdekkingen en interessante gesprekken op.

Linda de Mol zelf trapt de reeks van het programma van haar video App zelf af en vertelt een uur lang alles over haar broer John, haar geliefde Jeroen en haar twee kinderen, maar ook over haar Candy Crush-obsessie, de roem, de bedreiger van haar gezin en haar moeder die aan Alzheimer lijdt.

“Net5 is trots op deze unieke samenwerking met een mooi en sterk merk als LINDA. Goede online content als De mobiel van… verdient een doorvertaling naar brede landelijke tv. Het is pure televisie en levert veel intieme gesprekken op”, aldus de enthousiaste Net5-zendermanager Carter Duong.

De mobiel van… is vanaf donderdag 17 maart om 22:00 uur te zien op Net5.

Zet alvast je wekker voor De mobiel van… op TVblik.nl/de-mobiel-van