Edsilia Rombley schittert in Carlo's tv café

Edsilia Rombley schittert in Carlo's tv café

Geschreven door Sebastiaan Boers

Zangeres Edsilia Rombley mocht zondagavond samen met Carlo Boszhard de tv café presenteren. Ze vond het erg spannend maar deed het prima. Edsilia en Carlo kennen elkaar al jaren lang, mede door het Eurovisie Songfestival. Hierbij heeft Edsilia twee keer meegedaan. Onder andere in life & cooking werd toen volop aandacht besteed aan Edsilia.

Irene Moors kwam ook even langs. Zij kroop voor even in de huid van Eva Jinek. De blonde presentatrice sloot afgelopen vrijdagavond haar talkshow af. Nu geeft Eva het stokje weer door aan Jeroen Pauw. In de zomermaanden keert Eva echter weer terug voor haar talkshow Jinek. 

RTL Boulevard besteedde al even aandacht aan moeder Wil. Carlo mocht samen met zijn moeder afreizen naar Madrid. De twee mochten voor RTL Boulevard twee castleden interviewen van The Waking Dead. Vooral moeder Wil is een groot fan van deze horrorserie. Maar Carlo zou Carlo niet zijn als hij niets iets geregeld had voor zijn moeder.

Daarnaast was er ook aandacht voor de Oscars. De belangrijkste filmprijzen worden weer uitgereikt. Genoeg reden om in Carlo's tv café daar aandacht aan te geven. Qmusic dj Mattie Valk en Tim Oliehoek kwamen speciaal voor deze gelegenheid een spel spelen. Dit leverde weer de nodige hilariteit en chaos op. Een mooi onderdeel in de tv café van Carlo en Edsilia.

Voor het speciale interview voor RTL Boulevard had Carlo weer iets geregeld. Een oude bekende kroop opnieuw in de huid van een castlid van The Walking Dead. De eerste keer, een aantal weken geleden, trapte Wil er met open ogen in. De actrice zat weer goed in haar rol en wist Wil wederom te overtuigen. Niet veel later kwam dan het echte interview met twee acteurs uit de horrorserie. Toch deden Wil en Carlo het interview op geheel eigen wijze.

Rapper Gers Pardoel kwam langs om zijn nieuwe single te promoten. Zijn nieuwe single heet Met mij en liet hij horen in Carlo's tv café. Met een fijne melodie wist hij de tv café positief te beïnvloeden. Daarna mocht Gers samen met Edsilia het spel gaan spelen. Beide artiesten waren erg goed in het spel en wisten het tot een goed einde te brengen. Een dubbele prijs voor het hele publiek, die daar compleet van uit haar dak ging.

Aan het einde van de aflevering zongen Edsilia en Carlo het slotlied. Dat klonk een keer anders dan anders. Edsilia had vooraf moeite met de toonhoogte, maar zong het slotlied toch erg goed. Volgende week presenteert Carlo zijn tv café met Bridget Maasland. De presentatrice stapte onlangs over van SBS6 naar Net5.

Carlo's tv café is volgende week zondagavond weer geopend vanaf 18.15 uur.