Beau Schneider keert voor even terug in GTST

Beau Schneider keert voor even terug in GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) acteur Beau Schneider keert terug in de soap. Hij zal dan weer te zien zijn als  Tim. Een half jaar geleden verliet Tim Meerdijk om in het buitenland mensen te kunnen helpen. Maar dat was niet alleen de reden. Ook de thuissituatie hielp niet bepaald mee. Zijn vader Anton (Joep Sertons) raakte steeds verder van het padje af. Voor Tim stond het vast, hij wilde even weg.

Lang heeft Tim's vrouw Sjors (Inge Schrama) het zonder hem moeten stellen. Maar tijdens de afwezigheid van Tim kreeg Sjors het warm van Job (Jord Knotter). Er was een spanning voelbaar tussen de twee. Dat werd aangewakkerd doen Sjors druk bezig was met foto's te maken voor Tim. Zij werd daarbij betrapt door Job. 

Goed nieuws zal Tim niet meebrengen. In RTL Boulevard werd dinsdagavond bekend gemaakt dat Tim maar voor drie weken te zien is. Daarna vertrekt Tim weer uit Meerdijk. Op welke manier Tim opnieuw Meerdijk verlaat is nog niet bekend. Hoe zal Sjors daar op gaan reageren? Zij moest al eerder afscheid nemen van iemand die haar dierbaar is. Haar zusje Wiet (Pip Pellens) is ook al vertrokken...

Het is een komen en gaan van GTST acteurs. Zo vertrok Bartho Braat, die de rol van Jef speelde, de soap. Ook Pip Pellens besloot om te stoppen met GTST. Zij is dinsdagavond voor de laatste keer te zien als Wiet. Nu vertrekt Beau dus ook definitief uit de soap van RTL 4. Maar de kans is altijd aanwezig dat hij terugkeert. Maar of dat er voorlopig in zit, is nog maar de vraag.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TVblik.