Danny Froger aan de slag voor SBS6

Danny Froger aan de slag voor SBS6

Geschreven door Daniël Schalk

Danny Froger, de zoon van zanger René Froger, gaat aan de slag voor SBS6. Danny maakt komende zomer zijn presentatiedebuut als presentator van het SBS6-programma Nederland Muziekland. Vanaf zondag 12 juni zal Froger twaalf weken lang de populairste Nederlandse artiesten ontvangen.

René Schuurmans, Roy Donders, O’G3NE, Willeke Alberti, Danny de Munk, Django Wagner, Wolter Kroes & Frans Duijts zijn enkele namen die hun opwachting zullen maken in Nederland Muziekland, de SBS6-versie van het populaire AVROTROS-programma Sterren Muziekfeest op het Plein.

In de SBS6-show Nederland Muziekland komen een mix van nieuwe releases, talenten en de grootste hits van eigen bodem voorbij. Ook het allerlaatste nieuws over de favoriete artiesten en waar ze de komende periode optreden zal aan bod komen in het muzikale zondagmiddagprogramma.

Vorig jaar werd het programma gepresenteerd door Nick Nielsen. “Nick heeft mij zelf gebeld om te vragen of ik het stokje van hem wilde overnemen”, vertelt Danny aan het SBS6-programma Shownieuws. Nick Nielsen blijft als producent nog wel betrokken bij het SBS6-programma.

Nederland Muziekland is vanaf zondag 12 juni om 12:30 uur te zien op SBS6.

Bekijk Nederland Muziekland op TVblik.nl/nederland-muziekland