3FM zendt concert Coldplay integraal uit

3FM zendt concert Coldplay integraal uit

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

NPO 3FM zendt aanstaande vrijdag het gehele concert van Coldplay uit, dat de Britse band op donderdag in de Amsterdam Arena zal geven. Aanstaande donderdag en vrijdag speelt Coldplay in de Amsterdam Arena. Voor iedereen die geen kaarten heeft, zendt NPO 3FM het concert uit.

Tussen 20:00 en 22:00 uur is het complete Coldplay-concert van donderdagavond non-stop te horen op NPO 3FM. Daarnaast brengt de jongerenradiozender op de radio en om hun website 3FM.nl sfeerverslagen, interviews en beelden van het concert van Coldplay in de Amsterdam Arena.

Coldplay zit op dit moment midden in de A Head Full Of Dreams tour, naar aanleiding van het gelijknamige, zevende album. Wereldwijd bestaat de tour uit 58 shows. Het grootste concert dat de band ooit gaf in Nederland was in 2012 op het Malieveld in Den Haag met circa 65.000 bezoekers.

De twee concerten in de Amsterdam Arena brengen 104.000 fans bij elkaar. Op donderdag 23 juni geeft NPO 3FM nog de allerlaatste kaarten weg voor deze concerten. Vanaf 00:00 tot en met de uitzending van de radioshow Dit is Domien maken luisteraars kans op een van de 20 duo tickets.

Bekijk de Coldplay-special van RTL Late Night op TVblik.nl