Clean Bandit, Sharon Doorson en Shawn Mendes naar 538Live XXL

Clean Bandit, Sharon Doorson en Shawn Mendes naar 538Live XXL

Geschreven door Pieter Jongsma

Samen zijn ze goed voor zes alarmschijven, twee dance smashes en talloze hits. Clean Bandit, Shawn Mendes en Sharon Doorson staan op 17 september op het podium van de Ziggo Dome tijdens 538Live XXL.

Eerder is al bekend gemaakt dat Miss Montreal, Maan en Ali B ook aanwezig zijn bij het grootste live-radiospektakel van het jaar, meer namen worden binnenkort bekend gemaakt.

Clean Bandit is vooral bekend van de hit 'Rather Be', het nummer stond ruim 11 weken op nummer 1 in de Top 40. 'Stitches', 'I Know What You Did Last Summer' en onlangs 'Treat You Better' van Shawn Mendes waren alledrie 538 Alarmschijf. De nieuwe single van Sharon Doorson ging vandaag in primeur in 'De Coen en Sander Show', zij zal haar eigen versie van het Total Touch-nummer ook spelen op 538Live XXL.

Op zaterdag 17 september bouwt 538 de grootste radiostudio van Nederland in de Ziggo Dome. Tijdens 538Live XXL ontvangen de dj's van 538 de bekendste nationale én internationale artiesten van dit moment voor spetterende optredens. De 14.000 bezoekers worden onderdeel van de live-radio show. De populairste programma-items van de Radio 538-shows vliegen de bezoekers om de oren. Zo kan het publiek in de Ziggo Dome actief mee doen aan 'Meal or No Meal' en 'De Coen en Sander Singalong'. 538Live XXL is niet alleen te volgen via Radio 538, maar wordt ook uitgezonden op TV 538.