RTL Z stopt met talkshow Van Liempt Live

RTL Z stopt met talkshow Van Liempt Live

Geschreven door Daniël Schalk

RTL Z stopt met de talkshow Van Liempt Live, dat heeft de nieuwszender aan het AD laten weten. Het praatprogramma met Paul van Liempt als presentator was volgens de zender niet succesvol genoeg en daarom is besloten om de stekker uit het praatprogramma te trekken.

Van Liempt Live startte gelijktijdig met de 24 uurs nieuwszender RTL Z op 7 september 2015. Paul van Liempt vertrok bij BNR Nieuwsradio om aan de slag te gaan als presentator van het programma van RTL Z, waarin er ruimte was voor lange interviews met onbekende en bekende gasten.

De talkshow kwam vaak niet boven de 100.000 kijkers uit. Toch kreeg Van Liempt Live van RTL Z negen maanden de tijd om te groeien. RTL Z komt later dit jaar met een nieuw programma op de plek van het praatprogramma Van Liempt Live, waaraan Van Liempt ook verbonden zal zijn.

Of het nieuwe programma op de plek van Van Liempt Live weer een talkshow wordt, wil de zender nog niet zeggen. RTL Z zal later meer bekendmaken over het nieuwe programma. Ook zal Paul vanaf aankomende maandag te zien zijn in een 1 uur durend interviewprogramma met de titel 1 op 1.