Toren C is weer helemaal terug

Toren C is weer helemaal terug

Geschreven door Sebastiaan Boers

Vergeet even het (saaie) kantoorleven. Vanaf vanavond is het weer tijd te ontspannen. Hoe kan dit nu beter dan met een nieuw seizoen van Toren C. Opnieuw kruipen Maike Meijer en Margôt Ros weer in de huid van verschillende kantoortypetjes. In Toren C beleven de medewerkers altijd wel weer wat. De scenes volgen elkaar in een rap tempo op.

Het is in het kantoor van Toren C nooit saai. Iedere keer gebeuren er wel weer dingen die de kijker niet voor mogelijk houdt. Zeker wanneer de twee pubermeisjes de boel op stelten komen zetten. Altijd is dezelfde (brave) medewerker de pineut en krijgt het dan ook vaak aan de stok met de twee pubers.

In dit seizoen zullen ook een aantal Bekende Nederlanders (BN-ers) hun opwachting maken. Zo is onder andere Peter R. de Vries te zien. De misdaadverslaggever vond het wel lollig om mee te draaien met Maike en Margôt. Ook SBS6 presentatrice Nicolette van Dam zal te zien zijn. Daarnaast komt ook Marijke Helwege voorbij in Toren C. Dat zal ongetwijfeld hilarisch gaan worden. Als er iets is wat Marijke heeft, dan is dat zeker zelfspot.

Het worden weer lachwekkende zondagavonden met de medewerkers van Toren C. Iedere zondag kan de kijker mee kijken én genieten van een spiksplinternieuw seizoen. Iedere zondagavond zal Toren C direct na Vlucht HS13 te zien zijn op NPO 3.

Een beter 'voorprogramma' kan Toren C zich bijna niet wensen. Een week geleden ging de dramaserie met onder andere Katja Schuurman van start met ruim 800.000 kijkers. Wie weet  zullen er vanavond ook veel kijkers blijven hangen voor het nieuwe seizoen van het kantoorleven van Toren C.

Hoeveel mensen er daadwerkelijk gaan kijken zal maandag duidelijk worden. Dan worden de kijkcijfers van onder andere Toren C bekend gemaakt worden door Stichting Kijkonderzoek. De zondagen zullen vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn. Toren C is terug én hoe.

Toren C is vanaf vanavond weer iedere zondagavond om 21.20 uur te zien bij de VPRO op NPO 3.

Bekijk Toren C terug via TVblik.