‘Ook Timur Perlin vertrekt bij 3FM’

‘Ook Timur Perlin vertrekt bij 3FM’

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Ook Timur Perlin vertrekt bij 3FM, dat melden ingewijden aan De Telegraaf. Perlin presenteert nu samen met Rámon Verkoeijen elke werkdag het lunchprogramma Superradio, maar de presentator zou helemaal willen stoppen met radiomaken, aldus de ingewijden in de krant.

Of Verkoeijen alleen doorgaat met het lunchprogramma is volgens de ingewijden nog niet duidelijk. 3FM is druk aan het sleutelen aan de nieuwe programmering. Eerder deze week heeft Giel Beelen bekendgemaakt dat hij stopt met zijn ochtendshow. Beelen wil wel bij 3FM blijven.

De Telegraaf meldt dat er bij NPO Radio 2 ook veel gaat veranderen. Zo melden insiders dat Radio 2-dj Wouter van der Goes in beeld is voor het tijdslot van 18:00 tot 20:00 uur, waar nu nog dj Bert Haandrikman te horen is. Wie dan op de plek van Van der Goes komt is nog niet bekend.

Een woordvoerster van de NPO wil aan de krant enkel kwijt dat er momenteel hard gewerkt wordt aan een nieuwe programmering van 3FM. De radiozender kampt al geruime tijd met dalende luistercijfers. De veranderingen bij NPO Radio 2 zouden volgens bronnen begin 2017 ingaan.

Bekijk het dossier van Timur Perlin op TVblik.nl