Boyband 4U heeft streepje voor op GRLBND

Boyband 4U heeft streepje voor op GRLBND

Geschreven door Sebastiaan Boers

Vrijdagavond is de spannende ontknoping van The Next Boy/Girl Band. De boys van 4U staan lijnrecht tegenover de meiden van GRLBND. Maar de boys hebben een streepje voor op de meiden. Zij staan met hun single Bitter Taste op plek 94 in de Single top 100. Hiermee lijken zij een voorsprong te hebben op de meiden. De single van GRLBND staat deze week nog niet in de Single top 100.

Vrijdagavond staan 4U en GRLBND in de grote finale. Er zijn nog altijd vijf boys en vijf girls in de race voor een plek in de nieuwste boy of girlband van Nederland. In eerste instantie strijden de boys om een plek in 4U. De meiden strijden tegen elkaar voor een plek in GRLBND. Maar er is slechts plek voor vier boys en vier girls. Er vallen in de finale nog één boy en één girl af. Wie dit zijn is nog niet helemaal duidelijk. 

De boys van 4U zijn niet de hoogste nieuwe binnenkomer van deze week. Die eer is er voor zanger Bruno Mars. Hij komt deze week nieuw binnen op plek met zijn single 24K Magic. Aan de top drie is deze week niets veranderd. Op de derde plek staan Major Lazer, Justin Bieber en MØ. Daar staan zij met het nummer Cold Water.

Op de tweede plek staan The Chaunsmokers en Halsy op de tweede plek. Net als vorige week staan zij met het nummer Closer. De nummer één van deze week is er voor dj Snake en Justin Bieber. Hier staan zij met het nummer Let Me Love You.

Dit alles blijkt uit de Single top 100 die Dutch Charts wekelijks op haar website publiceert. 

Bekijk The Next Boy/Girl Band terug via TVblik.