GTST-spin-off Nieuwe Tijden krijgt tweede seizoen

GTST-spin-off Nieuwe Tijden krijgt tweede seizoen

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Nieuwe Tijden, de spin-off van Goeden Tijden Slechte Tijden, krijgt een tweede seizoen. Seizoen twee bestaat uit 75 afleveringen en is in 2017 bij Videoland te zien. De komende maanden wordt duidelijk welke castleden uit het eerste seizoen terugkeren in het tweede seizoen.

Ook zullen er twee nieuwe personages hun opwachting maken in het vervolg. Het eerste seizoen van Nieuw Tijden is overigens nog niet ten einden. De fans van Nieuwe Tijden worden vanaf vrijdag 9 december iedere week getrakteerd op twee nieuwe afleveringen van de soapserie.

Lucas Sanders (Ferry Doedens) krijgt in de nieuwste aflevering van Nieuwe Tijden, dat te zien is op Videoland, bezoek van zijn moeder Janine (Caroline De Bruijn). Hij heeft zijn moeder gevraagd naar Utrecht te komen, omdat hij haar iets moet vertellen. Janine is meteen naar Lucas toegegaan.

Lucas verlaat in de aflevering van Nieuwe Tijden, die op vrijdag 9 december bij Videoland online komt, het Utrechtse studentenhuis om zijn leven in Meerdijk weer op te pakken. De aflevering waarin Lucas terugkeert in Goede Tijden is op woensdag 21 december te zien op RTL4.

Bekijk Nieuwe Tijden op TVblik.nl/nieuwe-tijden

Foto: RTL