RTL4 begint 2017 met tv-project Helemaal Het Einde

RTL4 begint 2017 met tv-project Helemaal Het Einde

Geschreven door Daniël Schalk

Heel 2017 kan Nederland bij RTL4 drie gezinnen volgen die huis en haard achterlaten om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen.

Vanaf vanavond, maandag 2 januari, is in Helemaal Het Einde! 52 weken lang te zien hoe het de drie families vergaat aan de andere kant van de wereld. De gezinnen bouwen 12.000 kilometer verderop aan een nieuw huis en een nieuw bestaan op drie aangrenzende paradijselijke stukjes aarde.

Na een jaar nemen de gezinnen een belangrijke beslissing: is hun droom uitgekomen en blijven ze voorgoed in Chili of was het toch niet waar ze op gehoopt hadden en keren ze terug naar Nederland? Familiezender RTL4 start vanavond aan de grote Talpa-productie met een extra lange uitzending.

RTL5 breidt serieavond uit met Weemoedt

Vanavond keert de misdaadserie The Blacklist terug op RTL5. Vanaf 20:30 uur is Raymond ‘Red’ Reddington back in town. De klopjacht op FBI-agent Elizabeth ‘Liz’ Keen (Megan Boone) gaat in alle heftigheid verder in het vierde seizoen van The Blacklist. Aansluitend komt RTL5 met Weemoedt.

In de nieuwe dramaserie staat de Nederlandse entertainmentwereld centraal. Ogenschijnlijk leidt de flamboyante artiestenmanager Job Weemoedt (Thijs Römer) het perfecte leven, totdat hij zelf uit de bocht vliegt en zijn zorgvuldig opgebouwde wereld en alles wat hij lief heeft door zijn vingers glipt.

Eva Jinek terug met talkshow op NPO 1

Op de tweede dag van 2017 begint Het Familiediner om 22:15 uur aan een nieuw seizoen op NPO 1, daarvoor worden Radar en Spoorloos uitgezonden. Ook Eva Jinek keert eindelijk weer terug op televisie. De talkshow Jinek is in januari en februari 2017 te zien en Jeroen Pauw in maart en april.

Familiezender SBS6 komt vanavond wederom met een Harry Potter-film. Vanavond wordt de film Harry Potter and the Goblet of Fire uitgezonden. In Harry Potter and the Goblet of Fire wordt Harry door de Vuurbeker uitgekozen om zijn school te vertegenwoordigen op een belangrijk tovertoernooi.

Bekijk Helemaal Het Einde op TVblik.nl/helemaal-het-einde

Foto: RTL / Olivier Thijssen