Geen miljoen kijkers voor start Helemaal Het Einde

Geen miljoen kijkers voor start Helemaal Het Einde

Geschreven door Daniël Schalk

RTL4 begon maandagavond aan Helemaal Het Einde, waarin drie gezinnen worden gevolgd die huis en haard achterlaten om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Helemaal Het Einde ging maandagavond van start met 899.000 kijkers.

Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. In Helemaal Het Einde is 52 weken lang te zien hoe het de families vergaat aan de andere kant van de wereld. RTL4 haalde maandag een marktaandeel van 12,2 procent binnen.

RTL5 begon maandag aan het vierde seizoen van The Blacklist. 449.000 mensen keken maandag naar de Amerikaanse misdaadserie, goed voor 6,1 procent marktaandeel. Daarna ging de nieuwe serie Weemoedt van Thijs Römer van start met 224.000 kijkers, goed voor 3,1 procent marktaandeel.

Ook op NPO 1 begon het nieuwe tv-seizoen. Het nieuwe seizoen van Het Familiediner ging van start met 867.000 kijkers, goed voor 12,9 procent marktaandeel. Op de late avond keerde Eva Jinek terug met haar talkshow. Naar Jinek keken maandag 885.000 kijkers, goed voor 20,2 procent marktaandeel.

Bekijk Helemaal Het Einde op TVblik.nl/helemaal-het-einde

Foto: RTL / Olivier Thijssen