Nieuwe seizoenen van Revenge en Dallas bij Net5

Nieuwe seizoenen van Revenge en Dallas bij Net5

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanaf vanavond zijn de series Revenge en Dallas terug bij Net5! De tweede seizoenen zitten weer bomvol intriges, misleidingen en wraakacties, maar ook een groots afscheid. In het nieuwe seizoen vanDallas is Larry Hagman namelijk voor het laatst te zien als de beruchte J.R. Ewing. Na Larry’s overlijden vorig jaar, krijgt hij ook in de serie een waardig afscheid. Revenge wordt vervolgd met de volgende stappen van Emily tegen de moordenaar van haar vader. Kan ze nog wraak nemen na alle emotionele gebeurtenissen en onthullingen? Revenge en Dallas zijn vanaf maandag 10 juni om respectievelijk 20.30 uur en 21.25 uur wekelijks bij Net5 te zien.

Nieuwe onthullingen in Revenge
In het exclusieve kustplaatsje The Hamptons draait alles om rijkdom, schoonheid en status. Hiervoor gaan de bewoners over lijken. Deze waarheid drong tot Emily Thorne (Emily VanCamp) door toen zij nog een klein meisje was en haar familie werd verwoest door de meedogenloze buren, de Graysons. Vol verdriet en woede keert Emily op haar achttiende terug naar haar ouderlijk huis onder de naam Amanda Clark. Ze heeft slechts een doel: iedereen die haar familie ruïneerde volledig ten gronde richten. Maar als het verleden haar begint in te halen, komt Emily in een steeds moeilijkere situatie terecht.

Het eerste seizoen van Revenge eindigde met een enorm spannende cliffhanger; Victoria (Madeleine Stowe) kwam terecht in een verschrikkelijke vliegtuigramp, Charlotte (Christa B. Allen) nam een overdosis pillen en Emily ontdekte dat haar moeder, van wie ze dacht dat ze was overleden, nog in leven is. Hoe kan dit en wat gaat ze nu doen? Dat is te zien in het tweede seizoen!

Een groot afscheid in Dallas
De familie Ewing is een legendarische, welgestelde familie uit Texas bij wie de onderlinge strijd om macht, liefde en land de boventoon voert. De rivaliteit tussen broers J.R. (Larry Hagman) en Bobby Ewing (Patrick Duffy) is inmiddels overgenomen door hun zonen John Ross (Josh Henderson ) en Christopher (Jesse Metcalfe) en zij spelen het spel van misleiding nog veel harder dan hun vaders. Ook de nieuwe afleveringen zitten weer vol complotten, duistere geheimen en verraad.

Dit is tevens het seizoen waarin acteur Larry Hagman voor het laatst is te zien. Hij vertolkte vanaf het begin de hoofdrol van de beruchte J.R. Ewing. In november 2012 overleed de geroemde acteur aan kanker op 81-jarige leeftijd. In aflevering 18, die op maandag 29 juli wordt uitgezonden, wordt dan ook afscheid genomen van zijn rol inDallas.

Revenge, seizoen 2
Vanaf maandag 10 juni wekelijks om 20.30 uur bij Net5
Dallas, seizoen 2
Vanaf maandag 10 juni wekelijks om 21.25 uur bij Net5