Vanavond op tv: RTL4 start nieuwe televisieseizoen met The Voice Senior
Bron: RTL / William Rutten

Vanavond op tv: RTL4 start nieuwe televisieseizoen met The Voice Senior

Geschreven door Pieter Jongsma

RTL4 begint vanavond aan het nieuwe televisieseizoen met de talentenjacht The Voice Senior. Angela Groothuizen, Ilse DeLange, Frans Bauer en Gerard Joling zitten weer klaar in de befaamde rode stoelen om alles in de strijd te gooien om muzikaal talent voor hun team te winnen.  

“Dit seizoen zien we een divers palet aan talenten, met prachtige stemmen die uiteenlopende genres brengen”, zegt Gerard Joling. “We zien talenten die ooit een succesvolle zangcarrière hadden, maar om bepaalde redenen zijn gestopt. We raken regelmatig ontroerd vanwege de indrukwekkende levensverhalen die zij met ons delen, maar hebben ook gewoon vreselijk gelachen met elkaar!”

Dit seizoen telt een extra aflevering vanwege het aantal bijzondere levensverhalen van de talenten. The Voice Senior is niet het enige programma dat door RTL wordt opgerekt. The Masked Singer kent dit seizoen meer afleveringen dan de vorige twee seizoenen. Het nieuwe seizoen bestaat uit twaalf afleveringen. The Masked Singer begon in 2019 met zes afleveringen en in 2020 werden er acht afleveringen gemaakt.

The Voice Senior is vanaf vanavond, zeven weken lang, om 20:00 uur te zien bij RTL4.