Deze week in GTST: Daan laat zich te makkelijk misleiden
Bron: RTL / Feriet Tunc

Deze week in GTST: Daan laat zich te makkelijk misleiden

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Een spannend begin van de week voor Daan. Hij dacht eindelijk een spoor te hebben gevonden rondom Leon. De vermiste Leon is nog altijd niet gevonden. Dankzij de verborgen camera’s in huize Sanders dacht Daan een bruikbaar spoor te hebben. Tijdens het onderzoek kwam Daan oog in oog met Ludo te staan. 

Ludo denkt Daan onder controle te hebben. Hij hoopt dat Daan alsnog aan zijn kant staat. Voor Daan staat er bijzonder veel op het spel. Hij is dan ook niet eerlijk tegenover Rik. Met hem bespreekt hij de situatie rondom Louise. Hij wil officieel laten vastleggen dat Rik en Shanti de voogdij over haar krijgen, als hem iets overkomt. 

Gelukkig is Rik slim genoeg om er meer over te denken. Hij wil antwoorden van Daan en krijgt ze ook. Maar het plan van Daan is niet helemaal waterdicht. Daan zit nu meer dan ooit gevangen in het web van Ludo. De zaak van Leon lijkt ondertussen op een dood spoor te zitten. Of Daan nog verder gaat met het onderzoek naar Leon, dat is de grote vraag. 

Gezondheid Pieter

Ondertussen draaien de geruchten over Pieter’s gezondheid op volle toeren. Tegenover hulp Sinterklaas, Jeff, was Pieter eerlijk over zijn gezondheid. Billy ving iets op waar ze toch van schrok. Ze is gelukkig dat Shanti haar vader heeft leren kennen. Maar nu is ze bezorgd over de vader van haar dochter. Het blijkt slechter te gaan met Pieter dan gedacht. 

Een operatie is een optie. Daar ziet Pieter liever vanaf. Niemand weet iets over zijn gezondheid. Alleen Jeff is op de hoogte. Maar de connectie tussen Jeff en Rik wist Pieter natuurlijk niet. Of Pieter ook eerlijk gaat zijn tegen Shanti? Ze is net zo blij dat ze haar vader heeft leren kennen. Hoe zal ze gaan reageren? 

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.