Joram Kaat aan de slag voor NPO Radio 1
Bron: EO

Joram Kaat aan de slag voor NPO Radio 1

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Joram Kaat maakt de overstap van NPO 3FM naar NPO Radio 1. Voor de EO gaat hij het programma Langs de Lijn en Omstreken presteren. Het programma is een samenwerking tussen de EO en de NOS. In het programma worden sport, persoonlijke gesprekken en nieuws besproken.

Joram heeft veel zin in zijn overstap naar NPO Radio 1: “Langs de Lijn En Omstreken is een programma waarin al mijn interesses samenkomen. Een soort café op de radio met sport, cultuur, actualiteit en persoonlijke verhalen”.

Kaats radiocarrière begon al op zijn zestiende. “Voor mij is radio maken een van de leukste dingen om te doen als presentator. Je bepaalt mede de vorm van de uitzending en je kan echt de toon zetten. Ik hoop samen met Robbert Meeder (NOS) wekelijks vier mooie radio-avonden te vullen”. 

Hans van der Steeg gaat het nieuwe dagelijks programma Geld of je Leven presenteren op NPO Radio 1. In het nieuwe dagelijks programma vraagt hij zich op basis van de actualiteit af waar we ons geld aan verdienen en hoe we het uitgeven. Jan Willem Wesselink krijgt bij de zender een nieuw nachtprogramma. Hij is van maandag tot en met donderdag te horen van 2.00 - 5.00 uur. Voor ‘De nacht van’ werkt de EO samen met KRONCRV (zo-ma), NTR (ma-di), BNNVARA (wo-do) en Omroep Zwart (do-vr).