Vanavond op tv: Meilandjes in Marble Mania en terugkeer Kamp van Koningsbrugge
Bron: William Rutten

Vanavond op tv: Meilandjes in Marble Mania en terugkeer Kamp van Koningsbrugge

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Marble Mania keert vanavond terug met een tweede seizoen bij SBS6. De show draait uiteraard weer om behendigheid én geluk. De behendigheidsspellen - spellen waarvoor precisie en een vaste hand nodig zijn - zijn gloednieuw, net als een aantal spectaculaire geluksbanen. 

In elke aflevering strijden drie BN’ers tegen elkaar. In de eerste aflevering zijn dat de Meilandjes. Ook zijn René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen te zien. Daarnaast maken ook Maarten van der Weijden, De Roelvinkjes en Roué Verveer en Jandino Asporaat hun opwachting.

Kamp van Koningsbrugge

Vanavond begint NPO1 aan het tweede seizoen van Kamp van Koningsbrugge. In het programma gaan vijftien Nederlanders de opleiding tot commando volgen. Onder toeziend oog van presentator Jeroen van Koningsbrugge voeren ze loodzware opdrachten uit.

Het eerste seizoen van Kamp Van Koningsbrugge was een groot succes, waardoor zelfs het ministerie van Defensie er de vruchten van plukte. Tijdens het eerste seizoen kreeg het Korps Commandotroepen vijf keer zoveel aanmeldingen binnen als normaal.
 
Marble Mania is vanaf vanavond, wekelijks, om 20.30 uur te zien op SBS6. Kamp van Koningsbrugge is op hetdezelfde tijdstip te zien op NPO 1.