Vanavond op tv: Televisiezenders samen in actie voor Oekraïne
Bron: Talpa / William Rutten

Vanavond op tv: Televisiezenders samen in actie voor Oekraïne

Geschreven door Daniël Schalk

NPO 1, RTL4 en SBS6 zenden vanavond een gezamenlijk programma uit om geld op te halen voor Oekraïne. De presentatie is in handen van Chantal Janzen en Rob Kemps. Eva Jinek en Jeroen Pauw ontvangen aan tafel verschillende gasten. Dionne Stax en Britt Dekker doen verslag vanuit het actiecentrum.

De tv-uitzending start om 20:30 uur en duurt tot 23:00 uur. De Avondshow met Arjen Lubach op NPO 1 komt daardoor te vervallen, net als de dagelijkse opinieshow VI Vandaag met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp op SBS6. De talkshow Op1 is wel te zien en start om 23:05 uur op NPO 1.

Radio555

De landelijke radiozenders hebben vandaag ook de handen ineen geslagen. Sinds 6:00 uur is op tien radiozenders het gezamenlijke programma Radio555 te horen. De hele dag presenteren dj’s van verschillende zenders in unieke duo’s de uitzendingen om geld op te halen voor de inzamelingsactie van Giro555.

Samen in Actie voor Oekraïne is maandag vanaf 20:30 uur te zien op NPO 1, RTL4 en SBS6. Radio555 is de hele dag ook via televisie te volgen op het themakanaal NPO 1 Extra.

Samen in actie voor Oekraïne. Geef nu op Giro555.nl