Thijs Zeeman keert terug met nieuwe reeks Zeeman Confronteert
Bron: Talpa TV

Thijs Zeeman keert terug met nieuwe reeks Zeeman Confronteert

Geschreven door Pieter Jongsma

Thijs Zeeman is volgende week terug met een tweede seizoen van Zeeman Confronteert. In de eerste aflevering wordt meteen pijnlijk duidelijk waarom dit programma nog steeds zo noodzakelijk is. Een mega-manipulator maakt het leven van meerdere slachtoffers totaal kapot.

Na vorig seizoen tientallen slachtoffers geholpen te hebben, schiet Thijs Zeeman dit seizoen weer radeloze mensen te hulp: “Daders die hun misdaden kunnen plegen omdat ze erin geslaagd zijn eerst een sterke vriendschappelijke of intieme band met hun slachtoffers aan te gaan vind ik misschien wel het ergste soort. Willens en wetens hun slachtoffers hiermee niet alleen financieel, maar vaak ook mentaal kapot maken. Het zijn juist déze daders die ik in Zeeman Confronteert gráág met een bezoekje vereer.”

Naast de mega-manipulator uit de eerste aflevering gaat Zeeman onder meer de confrontatie aan met een persoon die op een slinkse manier vertrouwen weet te winnen bij zijn slachtoffers en zo heel veel geld van hen binnensleept en een spoor van vernieling achterlaat.

Zeeman Confronteert, vanaf dinsdag 22 november, om 20.30 uur bij RTL5.