Married At First Sight: Ga maar met je rúg naar de fotograaf staan, je bent niet zo knap van voren
Bron: RTL

Married At First Sight: Ga maar met je rúg naar de fotograaf staan, je bent niet zo knap van voren

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling Laatste update:

De een z’n dood is de ander z’n brood. Met het vertrek van het ‘CIAO CIAO koppel’ kwam er een plek vrij voor een nieuw stel. Als ik relatiecoach Anne mag geloven dan zijn Patricia en Stephan dé ideale match. Waar heb ik dat eerder gehoord? Ze vullen de leegte op die Martijn en Nicole achter hebben gelaten.

Trouwen? Hebben ze voor jóu iemand kunnen vinden dan?

Met hulp van vriendin Anouk wordt Patricia naar beneden gelokt en ze flipt nu al. Dat wordt nog wat als ze haar aanstaande voor het eerst ziet. Haar zware schorre stem en vrolijkheid doen vermoeden dat ze wel van een feestje houdt. Stephan schrikt zich het apenzuur als Carlo ineens voor zijn neus staat met een bruidstaart met de mededeling dat hij gaat trouwen. Jongens jullie hebben nog 3 weken om aan het idee te wennen! Tijd genoeg.

Patricia vertelt het haar moeder via FaceTime (denk ik) en die reageert al net zo, al moet ik bekennen dat ik maar bar weinig verstond van wat ze zei. (Ik heb geen ondertiteling zoals op TV) Wat ik wel verstond was de zin ‘Ze konden toch voor jou niemand vinden?’ Bedankt mam!

Hopelijk houdt Patricia van klussen

Die moeder van Patricia is wel hilarisch. Wat een lachebek. Als je zegt ‘die hebben ze linea recta bij Frans Bauer uit de woonwagen getrokken’ dan geloof ik dat onmiddellijk. Het is wel goed opletten wat ze zegt, maar ze lacht met name veel. Dat heeft Patricia, die ik ouder had geschat dan 37, niet van een vreemde.

Stephan is nog druk aan het klussen in z’n woning en het is bij lange na nog niet af. Hij hoopt dat Patricia van klussen houdt, want hij kan wel wat hulp gebruiken. Hij heeft voor Patricia edelstenen gekocht. Nee niet meteen een diamant, maar stenen waar ze rustig van wordt en waar ze lekker van kan slapen. Slapen?????

Laura is niet zo knap van voren

De meisjes lijken het goed met elkaar te kunnen vinden en zijn scherp van tong. Laura mag tijdens de fotoshoot met de rug naar de fotograaf gaan staan. Dat heeft volgens Cathalijne een reden. Laura is namelijk niet zo knap van voren. Ik ga hélemaal stuk!

Cathalijne heeft een klein muurtje om zich heen opgetrokken en ik ben ervan overtuigd dat Laura die wel af kan breken. Ze wil met name graag begrepen worden en nee, ik vind dat helemáál niet suf. Dat willen we toch allemaal? De kus mag er wezen!

De kortste openingsdans óóit 

Het feest barst los en iedereen heeft het naar z’n zin. Die eerste dans moet je maar zo gauw mogelijk achter je laten! Ze kappen dit gedeelte dan ook heel snel af.  Het lam zuipen kan beginnen. Cathalijne doet even een bakkie koffie tussendoor. Nu al? Dat doet ze overigens buiten samen met haar ex, die toevalligerwijs ook even haar jasje om de schouders van Cathalijne heeft gehangen. Die ex moet echt van het toneel verdwijnen!

De afsluitende dans spreekt boekdelen. Die 2 meiden MATCHEN!!! Ik word er zó blij van! 2 Bruidsboeketten vliegen door de lucht en de bruidjes gaan richting de bruidssuite voor hun huwelijksnacht. Heerlijk hoe ongecompliceerd 2 vrouwen met elkaar kunnen zijn.

Waar zijn de overeenkomsten?

Ze ploffen alle twee op bed en Cathalijne heeft ontdekt dat ze beiden niet van breien houden, maar verder heeft ze nog geen overeenkomsten kunnen ontdekken. Laura houdt van het kijken naar Sport en dat vindt Cathalijne vreselijk. Maar dat geeft haar de tijd om te gamen. Ze had haar playstation bijna meegenomen.

Ze schoppen de schoenen uit en Laura zegt dat ze de schoenen wel uit elkaar moeten houden. Nou met die grote poten van jou is dat niet zo moeilijk zegt Cathalijne. Doe’s lief! Of is dit onzekerheid? Maar de eekhoorn wordt niet boos. De olifant leest de kaart voor met de reisbestemming en dat wordt Tenerife!

Laura ziet minstens 20 naakte vrouwen per week

De kamer is goedgekeurd, maar die badkamer.....dat is wel even een dingetje. Hij is namelijk hélemaal open constateert Cathalijne. Maar Laura doet aan teamsport en ziet minstens 20 naakte vrouwen per week. Cathalijne weet zeker dat Laura netjes is en zich omdraait als zij morgenvroeg gaat douchen. Dat klinkt redelijk preuts, of zou Cathalijne ook in een trouwjurk geboren zijn?

Een nekmassage is een goed begin van de dag

Remco en Paula worden wakker in de graftombe die ‘s nachts bloedheet was en zo is voor Paula de ochtend ook begonnen. Ze is wakker geworden omdat Remco haar een  een nek- en schoudermassage gaf. Dat was even schrikken en dat hoeft voor Paula allemaal nog niet. Mens doe niet zo moeilijk. Ontdooit Remco eindelijk een beetje en nou hou jij de boot af!

De stoppen slaan door bij Remco

Bij het thee zetten, vliegen bij Remco letterlijk de stoppen door. Ik heb hem in de laatste afleveringen nog niet zó veel horen praten. Paula gelooft het allemaal wel en is druk met haar telefoon. Als de boel maar niet in de fik vliegt, zegt ze. Gelukkig staat Remco dicht bij de uitgang. Het lijkt erop dat die twee een beetje ontdooien. Ze gaan op pad voor een gezellig dagje uit.

In de auto is het wederom.....stil en OMG Paula zegt het echt. “Zooo...we zijn alweer 2 minuten verder.” Niet waar!!! Hoe ongemakkelijk kun je het maken voor je man. Remco voelt hem duidelijk wél en begint maar te praten over het weer. Het enige wat ik mis zijn de koetjes en kalfjes.

App jij je moeder soms elke dag?

Paula wil allerlei dingen van Remco weten en probeert een gesprek op gang te krijgen. ‘App jij je moeder elke dag?’ Nee, ik sla wel af en toe over. ‘Jij?’ Nee ik sla ook wel eens een dag over. Ik app wel als er een klusje gedaan moet worden. Poeh...gesprek op niveau.

Ze gaan naar PUGLIA !!

De ‘babbelkousen’ komen serieus aan in Puglia om een Segway te huren. Na het verblijf van Martijn en Nicole, is Puglia nooit meer geworden wat het vroeger was. Voor wie het niet weet, een Segway is een soort van elektrische plank met wielen en een stang tussen je benen. Als je naar voren leunt, gaat ie vooruit en als je naar achter hangt....nou ja je snapt het wel. Ik hoop dat Remco niet zo gebukt door het leven blijft gaan, want dan zou hij wel eens héél hard kunnen gaan.

Gelukkig gaat de verhuurder mee en rijdt hij aan kop. Jammer dat ze geen hekkensluiter hebben want die had Remco dan telkens even een duwtje kunnen geven. Voorover wel te verstaan want tjonge jonge wat een held op sokken. Een slak is er niets bij en dat tot groot ongenoegen van Paula, die de vaart er wel in wil houden. De afstand wordt gróter en groter, letterlijk én figuurlijk.  Paula trekt duidelijk de kar.

Bij Paula en Remco gebeurt vooral heel veel NIET

Gedragsbioloog Patrick heeft het na 1 dag huwelijksreis óók door dat er bij Paula en Remco vooral heel erg veel niet gebeurt en dat ze het alle twee heel spannend vinden. Dus komt er een gesprek. Paula voelt die aantrekkingskracht niet en Remco voelt dat ze dat niet voelt. Snappen jullie hem nog?

Bij Remco begon de verbazing eigenlijk al bij de kus na het ‘JA-woord’ en eerlijk gezegd bij mij ook. Wat een ijskonijnen-kus was dat zeg! Hij snapt er niets van. 4 Experts hebben hem dágen lang binnenste buiten gekeerd en dan staat er een vrouw tegenover hem die hem een kusje op de wang geeft. Fijn dat je het éindelijk uitspreekt Remco. Gooi het eruit! Vertel meteen even wat je van je schoonmoeder vindt.

Op de trouwdag is Remco al gekwetst

Hij had een vrouw verwacht die er wel vol voor zou gaan en daar hoort een vage ‘kus’ op de wang niet bij. Daar ging het al mis en was er al afstand. Paula is ook eerlijk en zegt dat ze zelf eigenlijk niet wist wat ze moest doen omdat ze onzeker was en dus de veilige weg heeft gekozen. Kijk....hier hadden jullie het al lang en breed over kunnen hebben. Dat heet C O M M U N I C E R E N

Paula heeft Remco ook gemist tijdens het feest. Dansen deed hij niet. Hij was er gewoon vaak niet. Ook op de plank met wielen bleef Remco ver uit de buurt. Het was allemaal letterlijk ver uit elkaar vond Paula. Van Patrick moeten ze 4-5 vragen bedenken die ze aan elkaar willen stellen. Jongens moet het allemaal uitgetekend worden? Er is gewoon géén passie tussen die 2 en de definitie van passie is voor alle twee ook totaal verschillend.

Wichian moet leren zijn gevoel te delen

Loes wil graag weten waar de irritatie vandaan kwam bij Wichian toen hij gedrild werd door de surf-mevrouw. Hij baalt met name dat het niet lukte, want het hóórt bij defensie, dat dingen gewoon lukken. Punt. Wichian vindt het lastig om te praten over zijn uitzendingen bij Defensie. Daar praat hij echt met niemand over. Dat noemen we een ‘binnenvetter’ Loes.

Ik snap Wichian wel, want je hele ziel en zaligheid prijs geven aan een nog bijna vreemde, zeker over wat er is gebeurd tijdens de uitzendingen, dat is wel een dingetje. Je kunt er denk ik pas echt iets van vinden al je het zelf hebt meegemaakt.

Doe Joe hef laik dis? 

Loes en Wichian maken zich op voor een gezellige avond en het overhemd van Wichian is wat gekreukt dus hij laat het even strijken. Loes is scherp en vraagt ‘door wie?’ Door een strijkbout, maar die is er nog niet. ‘Nou succes’ roept Loes.

Met overhemd én mobieltje loopt Wichian naar de receptie en vraagt: “Doe Joe hef laik dis? Hij laat een foto zien van een strijkbout en ik ben blij dat hij wél weet hoe zijn telefoon werkt, anders was het toch wel een dingetje geworden. Gelukkig antwoord de receptionist die minstens 80 jaar oud is, dat zo’n ding een strijkbout heet en dat hij die naar hun kamer laat brengen.

Loes is geen meisje meisje. Té veel testosteron

Mét strijkplank en strijkbout komt Wichian weer boven. Kijk wat ik voor je geregeld heb schat? Nou dan zit je bij Loes verkeerd. Ze is meteen duidelijk, het is JOUW overhemd en niet die van mij. Ik heb een stomer....tscchhhh tsschhhhh....veel makkelijker en sneller. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Succes met je strijkplank Wichian!

Met gestreken overhemd gaan ze lekker uit eten en binnen 10 seconden hebben ze besloten wat ze gaan eten. Doe Wichian maar een antrekoot met schampienons. lekker man. En spruiten lust ie niet.

De roots van Wichian

Wat communiceren die 2 lekker met elkaar. Loes krijgt het hele adoptie verhaal van Wichian en zo leer je iemand wel kennen. Hij wil heel graag met zijn vrouw naar Thailand, niet om zijn biologische ouders te zoeken maar om zijn roots te voelen.

Loes is een enorm gevoelsmens en nee ze is geen familie van Martijn, want Loes is écht een gevoelsmens. Daar zit geen fake gedrag aan. Ze hebben een opdracht gekregen om elkaar 3 minuten in de ogen aan te kijken en die 3 minuten vliegen voorbij. Ze krijgen er kriebeltjes van in hun buik.

Mama Wilfred wipt op de stoel

In Emmen worden Wilfred en Francois wakker en iets is er niet helemaal goed gegaan. Normaal wordt Wilfred dus vanzelf wakker zo ongeveer in het holst van de nacht om te gaan zwemmen, maar die vlieger ging nu niet op. Francois vond dat helemáál niet erg en heeft hem lekker laten slapen. Weer een ochtend onder dat gedoe uit gekomen.

Ze maken zich op om naar de ouders van Wilfred te gaan en zijn moeder zit al te wippen op de stoel. Francois kijkt echt zó verbaasd bij die uitdrukking. Hij heeft er volgens mij andere beelden bij dan Wilfred. Met gepaste afstand maakt Francois kennis met de ouders van Wilfred. Ze hebben nog steeds Corona en Oscar de schildpad voor in de kerstboom wordt uitgepakt. Bijzondere kennismaking dit.

Is een dronken vrouw een engel in bed?

Met een flinke kater worden Richelle en Maarten wakker. De blinddoek en het veertje liggen naast hun bed en Maarten geeft meteen aan dat er wel ‘wat’ gebeurd is die nacht, maar dat hij dat in het midden wil laten. Dat is goed om te weten Maarten dat je alles in het midden laat. Maar seksuoloog Eveline is onderweg dus dat midden kun je wel even vergeten Maarten.

Eveline probeert allerlei uitspraken los te peuteren bij Maarten, maar die laat het achterste van zijn tong niet zien. Zijn ogen spreken echter boekdelen en de drank van het feestje heeft vast bijgedragen aan een voortzetting van het feestje in bed. Het spreekwoord is niet voor niets ‘Een dronken vrouw.....’  Verder willen ze het vooral rustig opbouwen en daar is niets mis mee. Als het maar niet té rustig is want we zijn al halverwege het seizoen en willen wél graag zien of die twee nog gaan vlammen.

Yeaaaah we gaan hokken

Voor Richelle en Maarten is de tijd van het samenwonen aangebroken en wat hébben ze er onwijs veel zin in!! Maarten geeft tijdens het eten nog even aan, dat wat er die avond daarvoor is gebeurd, wel heel goed is geweest voor ze. Please Maarten mogen we een páár details? Gewoon ietsjes...ik hoef écht niet alles te weten, maar please....een tipje van de sluier????

Richelle wordt erg blij van Maarten en het voelt goed als hij haar aanraakt. Wel nog wat vreemd, maar wel goed. Moooooooooi zegt Maarten ‘zullen we het eten dan maar laten staan en meteen naar de kamer gaan?’ Hij ligt in een deuk om zijn eigen grap (ik herken dat) Die twee gaan het wel reden samen.

Coming up: Remco lucht zijn hart...in het zwembad, er bloeit iets op tussen Cathalijne en Laura en het laatste koppel zegt JA

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!