Wietze en Klaas stoppen met ochtendshow Radio 538
Bron: Talpa

Wietze en Klaas stoppen met ochtendshow Radio 538

Geschreven door Pieter Jongsma

Wietze de Jager en Klaas van der Eerden stoppen met de ochtendshow op Radio 538. Dit heeft de radiozender in goed overleg samen met Wietze de Jager en Klaas van der Eerden besloten.

Wietze de Jager: “Het continue vinden van de juiste balans met het gezinsleven is iets wat ik vaker heb gedeeld met de luisteraars. Voor Radio 538 was dit de aanleiding om in gesprek te gaan. Samen met de zender kwamen we tot de conclusie dat ik het langjarig commitment voor een ochtendshow, in deze fase van mijn gezin, simpelweg nog niet kan overzien. Daarom hebben we besloten eerder te stoppen dan gepland."

Na de zomer komen de heren van de ochtendshow van Radio Veronica naar Radio 538. Tim Klijn, Rick Romijn, Niels van Baarlen en nieuwslezeres Florentien van der Meulen zijn na de zomer te horen met de ochtendshow op Radio 538.

Wietze en Klaas waren vanaf januari 2022 te horen. Daarvoor presenteerde ze een weekend show op de vrijdag. Radio 538 wil beide dj’s graag behouden in de programmering en voert daar momenteel gesprekken over.