Deze week in GTST: Nola wordt achternagezeten door een journalist
Bron: RTL

Deze week in GTST: Nola wordt achternagezeten door een journalist

Geschreven door Marietta Willems Laatste update:

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Stefano wordt benaderd door een journalist en is verbaasd als hij hem vraagt naar de familievete. De journalist gaat achter Nola aan. Janine stapt naar haar leidinggevende om te eisen dat hij de berichten er van af haalt. Wanneer Nola met haar vriendinnen zit te chillen, komt de journalist naar haar toegelopen en begint vragen te stellen. Nola trekt dit niet en rent weg. De journalist en de cameraploeg gaan achter haar aan. Hoe loopt dit af?

Marwan ziet dat er een mailtje van het werk van Stanley binnen is gekomen. Ze hopen dat Stanley weer aan de slag wilt gaan als zanger. Maar Stanley voelt zich nog te onzeker om op het podium te staan, dus slaat hij het aanbod af. Bing is het met hem eens dat hij nog rustig aan moet doen en Marwan is teleurgesteld. Hoe gaat dit verder?

Grote beslissing

Merel vertelt niet aan haar ouders dat ze zwanger is. Ze maakt een afspraak bij een abortuskliniek om het kindje weg te laten halen. Als Merel naar haar familie gaat met cheesecake, maakt Demi haar duidelijk dat ze zo’n grote beslissing niet in haar eentje kan nemen. Maar Merel wil haar ouders hier niet mee lastig vallen. Dan komt Demi met dat als Merel het niet gaat vertellen, dat zij dat gaat doen. Gaat Merel het dan toch vertellen?

Jonathan neemt Steef mee om te gaan tennissen en is verbaasd als blijkt dat hij er erg goed in is. Als de jongens in gesprek raken, raakt Jonathan onder de indruk van Henk. Thuis vraagt Saskia aan Steef of hij zijn cijfers al terug heeft. Al snel komen Julian en Saskia erachter dat hij slechte cijfers heeft gehaald en spreken Steef hier op aan. Ze besluiten hem te helpen. Hoe gaat dit verder?

Zorgen

Luuk is met Linda in de Rozenboom. Als Linda even naar Janine toe gaat, ziet Luuk dat het niet goed gaat met ober Marcel en maakt zich zorgen over hem. Linda probeert hem af te leiden, maar Luuk trekt hier niks van aan. Hij ziet dat het steeds slechter gaat met Marcel en stapt op hem af. Hoe loopt dit af?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!