Start nieuw seizoen ZAPP KIDS TOP 20

Start nieuw seizoen ZAPP KIDS TOP 20

Geschreven door Pieter Jongsma

Klaar voor de start?! Dat zijn Monique Smit en de kids van Kinderen voor Kinderen zeker. Zij geven tijdens de eerste uitzending van een nieuw seizoen ZAPP KIDS TOP 20 op zaterdag 7 september een spetterend optreden. Daarnaast is niemand minder dan Ralf Mackenbach aanwezig, een van de populairste kids-artiesten op dit moment. Mackenbach heeft maar liefst dertig weken in de KIDS TOP 20 gestaan met zijn hitsingle 'We’re taking off', heeft zijn nieuwste kraker ‘Disco Dude’ al weer uitgebracht. ZAPP KIDS TOP 20 is aanwezig bij de opnames van zijn nieuwste videoclip waar Ralf de kijker meeneemt achter de schermen. 

Verder maakt rapper Billy Dans komende zaterdag zijn debuut tijdens de uitzending. Dans vormt een gelegenheidsduo met zanger en vaste gast van het programma, Ferry Doedens. Samen komen ze langs bij Monique Smit voor een interview én een optreden.

Nieuw dit seizoen is dat kinderen kunnen een zelfgemaakt filmpje opnemen waarin zij de door hun voorspelde nummer 1 aankondigen, de #1 Battle. Met dit filmpje maken zij kans op in de uitzending te komen.

De uitzending van deze week is opgebouwd in de gymzaal van basisschool ’t Mulderke in Uden.

Over de ZAPP KIDS TOP 20
De ZAPP KIDS TOP 20 is een hitlijst, volledig samengesteld door kids. Kinderen in heel Nederland kunnen via de website KidsTop20.nl stemmen op hun favoriete muziek. Wekelijks brengen zij duizenden stemmen uit op ca. veertig geselecteerde hits. De twintig hits met de meeste stemmen vormen de ZAPP KIDS TOP 20!

De ZAPP KIDS TOP 20 bestaat al ruim tien jaar en sinds 2008 wordt de wekelijkse uitzending gepresenteerd door Monique Smit bij de TROS op Nederland 3. In iedere aflevering is Monique te gast bij een andere Nederlandse basisschool, van waaruit ze samen met ca. zeventig kids uit groep 5 t/m 8 danst op liedjes uit de hitlijst, bekende artiesten ontvangt en praat met de kids over actuele onderwerpen. De ZAPP KIDS TOP 20 is al tien jaar lang het populairste muziekplatform voor kids!

ZAPP KIDS TOP 20
Uitzending zaterdag 7 september
8:10 uur Nederland3 / ZAPP