Mollenjacht: Heeft de glazen bol het geheim van de Mol onthuld?
Bron: AVROTROS / Joy Hansson

Mollenjacht: Heeft de glazen bol het geheim van de Mol onthuld?

Geschreven door Jolanda van Beusichem Laatste update:

Elke woensdag verzamelt Showbizznetwork.nl de opvallendste, leukste en meest interessante theorieën van de WIDM Discord-leden.

In de eerste aflevering van Wie is de Mol? stuitte het publiek op een intrigerende scène: een waarzegster met een glazen bol die meer lijkt te onthullen dan alleen de toekomst. Een opvallend detail, een blauwe iris die zichtbaar was in de bol, heeft de fans in een wilde speculatiegolf gestort. Zou dit een cruciale aanwijzing kunnen zijn naar de identiteit van de Mol?

De scène bij de waarzegster, vaak een symbool van mysterie en verborgen waarheden, voegt een extra laag toe aan het speurwerk. De glazen bol, traditioneel gebruikt om in de toekomst te kijken, leek ditmaal een blik te werpen op het heden – een aanwijzing die recht voor onze ogen ligt. De blauwe iris in de bol heeft speculaties aangewakkerd dat de Mol wellicht herkenbaar is aan blauwe ogen.

De vier kanidaten met blauwe ogen zijn: Jip, Kees, Rian, en Fons.

De vraag blijft hangen: Heeft de waarzegster met haar glazen bol de sleutel tot de identiteit van de Mol onthuld? Is de blauwe iris een directe verwijzing naar de oogkleur van de Mol, of leidt het de kijkers op een dwaalspoor?

Meepraten én je eigen theorieën delen? Word lid van de WIDM Discord!